Παλικαρίσια νίκη του Αστέρα Μεσολογγίου με 3-2 τον Άρη Αιτωλικού

Σπουδαία νίκη με κατάθεση ψυχής από τους παίκτες του Αστέρα Μεσολογγίου επί του Άρη Αιτωλικού με σκορ 3-2, στον αγώνα που έγινε το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020, το απόγευμα στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου “Θ. Πασσιόπουλος”. Ο αγώνας αυτός έγινε στα πλαίσια της 4ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες.

Κόντρα σε ατυχίες λόγω τραυματισμών βασικών παικτών πριν την έναρξη του παιχνιδιού και κατά τη διάρκεια αυτού, αλλά και ενάντια των σημαντικών λαθών του διαιτητικού τρίο του αγώνα που ακύρωσε καθαρό γκολ του Γαβρίνα στο 1-0, ενώ στο γκολ της πρώτης ισοφάρισης των φιλοξενουμένων έγινε καθαρό επιθετικό φάουλ στον Παναγιωτόπουλο από τον επιθετικό του Άρη Αιτωλικού,  εν τούτοις βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν και έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους για τη νίκη. Μία νίκη ψυχολογίας για τη συνέχεια, μία νίκη του προπονητή μας Ι. Ντζιβανάκη για το μαεστρικό κοουτσάρισμα του αγώνα!!

Ο αγώνας ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια για τον Αστέρα, που βρέθηκε νωρίς νωρίς μπροστά στο σκορ. Στη συνέχεια οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε παιχνίδι κέντρου, χωρίς να απειλεί η μία την άλλη. Έως που έγιναν οι δύο τελευταίες φάσεις του Α’ ημιχρόνου για τις οποίες διαμαρτυρόμαστε για λαθεμένες αποφάσεις διαιτητή και επόπτη. Η πρώτη είναι το ακυρωθέν γκολ του Γαβρίνα και η άλλη η ισοφάριση του Άρη Αιτωλικού. Αντί για 2-0, έγινε το 1-1.

3′ ΓΚΟΛ για τον Αστέρα και 1-0 με σκόρερ τον Γαβρίνα! Ο Λούζι έκλεψε τη μπάλα στο κέντρο και με ωραία κάθετη πάσα έβγαλε τετ-α-τετ τον Γαβρίνα απέναντι στον Τσαπόκο και δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενουμένων.

17′ Ευκαιρία για τον Αστέρα, με τον Διαμαντόπουλο να εκμεταλλεύεται λάθος της άμυνας των Νησιωτών μες τη περιοχή τους, επιχείρησε από δεξιά τη σέντρα με τον Τσαπόκο να μην μπλοκάρει τη μπάλα αλλά δεν βρέθηκε κοντά του επιθετικός μας να πλασάρει σε κενή εστία.

38′ Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Κράνης δεχόμενος μπαλιά στη πλάτη της άμυνας του Αστέρα βγήκε τετ-α-τετ απέναντι στο Ντερέ αλλά ο τερματοφύλακάς μας απέκρουσε το πλασέ του σωτήρια.

44′ Λανθασμένο ακυρωθέν γκολ του Αστέρα (στο βίντεο του αγώνα φαίνεται καθαρά ότι ο σκόρερ δεν ήταν οφσάιντ), με τον Λούζι να τροφοδοτεί κάθετα στην άμυνα του Άρη τον Γαβρίνα και αυτός, ξεκινώντας πίσω από την άμυνα των φιλοξενούμενων, να πλασάρει τον Τσαπόκο αλλά ο επόπτης σήκωσε τη σημαία του υποδεικνύοντας σε θέση οφσάιντ τον Γαβρίνα.

45+2′ ΓΚΟΛ και 1-1 για τον Άρη Αιτωλικού, με σκόρερ τον Ξύστρα. Σε γέμισμα στη περιοχή του Αστέρα ο Παναγιωτόπουλος απομάκρυνε αρχικά τη μπάλα με το κεφάλι και δεχόμενος φάουλ από συνεχές τράβηγμα του Κράνη έχασε τη μπάλα, η οποία έφτασε στον σκόρερ, ο οποίος απέφυγε τον Διαμαντόπουλο μες τη περιοχή μας και πλάσαρε εύστοχα το Ντερέ για το 1-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν πιο δυνατά στον αγώνα, αλλά η ομάδα μας ισορρόπησε το παιχνίδι και προσπάθησε να πάρει τη νίκη. Τα κατάφερε στα τελευταία λεπτά του αγώνα με σκόρερ το Λούζι, ο οποίος, όπως στον αγώνα Κυπέλλου, πέτυχε το νικητήριο γκολ για την ομάδα μας.

46′ Ευκαιρία για τον Αστέρα,όταν σε φάουλ από δεξιά του Τριφιάτη, ο Γαβρίνας αφύλαχτος πετάχτηκε στη καρδιά της μικρής περιοχής του Άρη αλλά για λίγα εκατοστά απέτυχε στη κεφαλιά.

51′ Ευκαιρία για τον Άρη Αιτωλικού, με προσπάθεια που έγινε από δεξιά, ο Φράγκος έπιασε το σουτ πλάγια μες τη περιοχή του Αστέρα, αλλά σε ετοιμότητα ο Ντερές απέκρουσε σε κόρνερ.

70′ Φάουλ από αριστερά για τους Νησιώτες με τον Καβαλιέρη, με σέντρα η μπάλα έφτασε στο πίσω δοκάρι του Ντερέ αλλά ο Αναστασίου, αν και αμαρκάριστος, έπιασε άστοχη κεφαλιά, άουτ.

74′ ΓΚΟΛ και 2-1 για τον Αστέρα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Διαμαντόπουλου. Το πέναλτι το κέρδισε ο Στάθης μες τη περιοχή του Άρη, όταν διεκδίκησε τη κεφαλιά αλλά δέχθηκε διπλό μαρκάρισμα από τον Τσαπόκο και τον Αναστασίου, που προσπάθησαν άτσαλα να απομακρύνουν τη μπάλα.

77′ ΓΚΟΛ, 2-2 με σκόρερ τον Κράνη και άμεση απάντηση των Νησιωτών στο γκολ του Αστέρα. Ωραία προσπάθεια από δεξιά των φιλοξενουμένων, βγήκε η κάθετη μπαλιά μες τη περιοχή του Αστέρα, και ο σκόρερ πλάσαρε εύστοχα για την ισοφάριση.

82′ Ευκαιρία για τον Αστέρα με τον Βρέττα να βγάζει τη σέντρα από αριστερά, προ του Στάθη όμως ο Τσαπόκος έκανε έξοδο και μπλόκαρε τη μπάλα.

87′ ΓΚΟΛ και 3-2 με σκόρερ τον δήμιο των Νησιωτών φέτος, Ταξιάρχη Λούζι! Από δεξιά, Σχώρης και Στάθης συνδυάστηκαν, με τον τελευταίο να βγάζει τη σέντρα, στην πορεία όμως παρεμβλήθηκε κεφάλι αμυντικού που ακούμπησε τη μπάλα και αυτή έφτασε στον ολομόναχο Λούζι, μες τη μικρή περιοχή του Άρη πλάσαρε εύστοχα τον Τσαπόκο, δίνοντας τους 3 βαθμούς της νίκης στον Αστέρα.

Με το τέλος του αγώνα, δυστυχώς παράγοντες των φιλοξενουμένων  επιτέθηκαν έντονα και φραστικά στον διαιτητή κ. Τσοπλάκο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση της Αστυνομίας για τη διασφάλιση της ομαλής αποχώρησης των διαιτητών.

Δυστυχώς η διαιτησία των κ.κ. Τσοπλάκου, Γαλανόπουλου και Καλυβόπουλου άφησε αρκετά παράπονα για την ομάδα μας.

Αστέρας Μεσολογγίου: (Ι. Ντζιβανάκηςλ.τ.) Ντερές, Διαμαντόπουλος, Μπαρμπαρούσης (66′ Κουμπαρούλης), Γερατσιάν (28′ λ.τ. Τριφιάτης), Παναγιωτόπουλος, Ντίμο ( 45′ Σχώρης), Μάκα (46′ Βρέττας), Ντζελέπης, Γαβρίνας, Λούζι, Ρούσσης (46′ Στάθης).

Στον πάγκο ήταν επίσης οι: Πολίτης, Μακρής, Νικολέρης και Νάστος.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...