ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ μοίρασε σε κέρδη την προηγούμενη εβδομάδα

Μεγάλα κέρδη, που ξεπέρασαν τα 15 εκατομμύρια ευρώ, μοίρασε το «Πάμε Στοίχημα» του ΟΠΑΠ την προηγούμενη εβδομάδα, από τις 15 Νοεμβρίου 2016 έως τις 21 Νοεμβρίου 2016. Πολλοί ήταν οι τυχεροί παίκτες που κέρδισαν μεγάλα ποσά.

Ο τυχερός της εβδομάδας βρέθηκε στο Νομό Ξάνθης. Με 6,25 ευρώ κέρδισε 80.517,01 ευρώ. Πρόβλεψε σωστά το Ημίχρονο/Τελικό σε 5 αγώνες από τα πρωταθλήματα της Premier League, της 1ης Ουρουγουάης, της 1ης Ολλανδίας, της  1ης Βελγίου και της 1ης Σουηδίας, παίζοντας σύστημα 2-3-4. 

Τα κέρδη στο «Πάμε Στοίχημα» πολλαπλασιάζονται με το Mega Booster, τη μεγάλη προωθητική ενέργεια του ΟΠΑΠ, που δίνει επιπλέον μπόνους από 5% έως 100% στους τυχερούς που επιλέγουν από 3 αγώνες και πάνω (πριν από την έναρξή τους, με συνολική απόδοση από 4,00 και πάνω) στα μεγάλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και στις διοργανώσεις του Champions League & του Europa League. Το Mega Booster παίζει και μπάσκετ στη Euroleague, με μπόνους από 10% έως 100% για τις τετράδες και πάνω.

Ξεπέρασαν τα 2,2 εκατομμύρια ευρώ τα επιπλέον κέρδη από το Mega Booster

Πάνω από 2,2 εκατομμύρια ευρώ έχει μοιράσει σε επιπλέον κέρδη το Mega Booster από τις 26 Αυγούστου 2016 μέχρι σήμερα.  Την προηγούμενη εβδομάδα δύο ακόμη νικητές είδαν τα κέρδη τους να αυξάνονται σημαντικά, χάρη στο Mega Booster.

Ο τυχερός από την Κω με 3 ευρώ κέρδισε 2.644,49 ευρώ. Πόνταρε σε 15 παιχνίδια από μεγάλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και σε 1 από τη Χιλή, επιλέγοντας Goal/No Goal, Τελικό αποτέλεσμα, Under/Over κ.α. Τα επιπλέον κέρδη του από το Mega Booster ανήλθαν σε 344,93 ευρώ.

Ένας ακόμη τυχερός από τη Χαλκιδική με 10,75 ευρώ κέρδισε 2.308,02 ευρώ. Πόνταρε στο Τελικό αποτέλεσμα σε 7 αγώνες μεγάλων Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, παίζοντας σύστημα 4-6-7. Από το Mega Booster πήρε extra κέρδη 351,82 ευρώ.

 

Εταιρικό προφίλ

Ο Όμιλος ΟΠΑΠ έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και τη διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο για την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του.

Ο ΟΠΑΠ ιδρύθηκε το 1958, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή του το 2013 από τον Όμιλο Emma Delta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο.

Το χαρτοφυλάκιο του ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια: ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3 συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα  για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στον ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες στο

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...