“Παναγίες” οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στον αγιασμό!

Τελικά ούτε αυστηρά μέτρα ασφαλείας χρειάστηκε να ληφθούν, ούτε ο επιβεβαιώθηκε ο φόβος για επεισόδια και αντεγκλήσεις κατά τη διάρκεια του αγιασμού στη Βουλή, αφού οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής προσήλθαν και κάθισαν σαν «Παναγίες» στα έδρανα τους.
Ανάμεσα τους η σύζυγος του γενικού γραμματέα του κόμματος Ελένη Ζαρούλια, αλλά και οι τρεις κατηγορούμενοι -αλλά μη προφυλακισμένοι- βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος και Νίκος Μίχος. Στα έδρανα βρέθηκαν τα 15 από τα 18 μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής, καθώς ο αρχηγός της Νίκος Μιχαλολιάκος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Χρήστος Παππάς και ο βουλευτής Εύβοιας, Γιάννης Λαγός, έχουν προφυλακιστεί.

Σημειώνεται ότι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, όπως ενημέρωσε η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, με επιστολή της προς τον πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη, βρίσκεται στη Σερβία προκειμένου να συμμετάσχει στη Διάσκεψη των Ορθόδοξων Αυτοκέφαλων Εκκλησιών.

Τα θεωρεία της Βουλής ήταν κατάμεστα όχι μόνον από συγγενείς βουλευτών, αλλά και από πολλούς δημοσιογράφους ξένων μέσων ενημέρωσης με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Στο περιθώριο του σημερινού αγιασμού στη Βουλή, η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας σε δημοσιογράφους και σχολιάζοντας ότι μετά τις αποκαλύψεις τόσο η ηγεσία όσο και στα στελέχη του ακροδεξιού κόμματος αποποιήθηκαν των πιστεύω τους προκειμένου να γλυτώσουν τη φυλακή είπε «Κότες τρίλιρες και μακροπουπουλάτες οι της Χρυσής Αυγής, όπως λένε και στην Κρήτη».

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...