Παναιτωλικός – ΑΕΚ 0-2…Δείτε το φωτογραφίες του αγώνα…

Εκεί που η μπάλα είναι γιορτή! 

Το Αγρίνιο βάζει τα καλά του για το πρώτο μεγάλο ματς μετά από χρόνια και ο Παναιτωλικός βάζει τα δυνατά του για να φρενάρει τη δυναμική επιστροφή της ΑΕΚ από τη διακοπή! Με στόχο το «3 στα 3» (μετά τις νίκες με Αστέρα και Λεβαδειακό), η «Ένωση» ελπίζει να κάνει τους νεοφώτιστους το επόμενο θύμα στο δρόμο για την (προσωρινή έστω) παραμονή της στην κορυφή! 
Παρακολουθήστε σε real time την εξέλιξη του αγώνα από το www.sport-fm.gr. 

Παναιτωλικός 
Μετά την μέτρια εμφάνιση και ήττα από τον ΠΑΟΚ, ο Παναιτωλικός θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες και η αναμέτρηση με την ΑΕΚ είναι η καλύτερη ευκαιρία. Ο ενθουσιασμός μεγάλος, το «κλουβί» βάζει τα γιορτινά του και το Αγρίνιο υποδέχεται την ΑΕΚ στο πρώτο μεγάλο παιχνίδι της σεζόν. 
Ο Μπάμπης Τεννές, σε σχέση με την αναμέτρηση της Τούμπας, θα έχει και πάλι στην διάθεσή του τον Χαριστέα, ο οποίος ξεπέρασε την ίωσή του, όπως και τους Μπαμόγκο και Καμαρά, οι οποίοι μεσοβδόμαδα είχαν προβλήματα. Αντίθετα το ένα και σημαντικότερο πρόβλημα ακούει στο όνομα Νταβίντ Άντι. 
Ο Γκανέζος αποβλήθηκε στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής και θα απουσιάσει από την αναμέτρηση. Το κενό του θα πρέπει να καλυφθεί, είτε με τον Γκόλια, είτε με τον Παλαιολόγο, ενώ ελάχιστες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να είναι αριστερό μπακ ο Μπουμάλ, ο οποίος κάλυψε αυτό το κενό στην Τούμπα. 
Οι υπόλοιποι είναι οι γνωστοί. Ο Μπλάζιτς κάτω από τα δοκάρια. Ο Κουτρομάνος δεξιά και κεντρικό δίδυμο οι Εντζεγκούελε και Ντολεζάι. Στον άξονα οι Κούσας, Μητρόπουλος και Ρότσα και πιο μπροστά οι Καμαρά, Θεοδωρίδης, Χαριστέας. 
Η αποστολή: Μπαμόγκο, Μπλάζιτς, Μπουμάλ, Καμαρά, Τσενάμο, Ντολεζάι, Ετζενγκέλε, Ρότσα, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Θεοδωρίδης, Καραμαλίκης, Κουτρομάνος, Κούσας, Μητρόπουλος, Μουμίν, Παλαιολόγος, Σιόντης, Χαριστέας. 

AEK 
Αγωνία για τις (μη) εξελίξεις στο διοικητικό, άγχος για τις -πρώτες- άσχημες εξελίξεις στο οικονομικό (με την απειλή Γκέντσογλου για προσφυγή). Και μέσα σ’ όλα αυτά, η ΑΕΚ πάει (και τυγχάνει και αποθεωτικής υποδοχής) στο Αγρίνιο! Και δεν πάει… για να πάει, αλλά για να φύγει ακόμα και πρωτοπόρος στη βαθμολογία! Με παιχνίδια περισσότερα (αλλά και εύκολα στη συνέχεια του προγράμματος) η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το πιο κρίσιμο ματς του τελευταίου μήνα και σ’ εκείνο που θα δείξει πολλά για το αν (και πόσο) μπορεί να έχει απαιτήσεις κορυφής. 
Λόγω των απουσιών που θα έχει λοιπόν -είτε εξαιτίας τραυματισμών (Καφές), είτε εξαιτίας τιμωριών (Ρίκκα), είτε εξαιτίας απροόπτων (Γκέντσογλου) και κούρασης (ο Δέλλας έχει παίξει δυο ματς σε τέσσερις μέρες), ο Νίκος Κωστένογλου αναμένεται να την παρατάξει με αλλαγές. Έτσι, όπως φάνηκε στην τελευταία δοκιμή του, ο Κάλα αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα (πιθανότατα αντί του «Κολοσσού»), ενώ η μετατόπιση του Κάρλος στη θέση του Καφέ, θα κάνει ξανά βασικό και τον Μπέλεκ. 
Το 4-2-3-1, λοιπόν, του Κωστένογλου θα έχει τον Αραμπατζή στο τέρμα και τους Καράμπελα, Κάλα, Μανωλά και Κοντοέ στην άμυνα. Δίδυμο στα χαφ θα είναι οι Μάκος-Βάργκας, σε ρόλο επιτελικού ο Κάρλος, στα άκρα οι Λεονάρντο-Μπέλεκ και προωθημένος ξανά ο Λυμπερόπουλος. 
Η αποστολή: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κοντοές, Μανωλάς, Δέλλας, Κάλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Βάργκας, Μπερνς, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Κλωναρίδης, Φούντας. 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος (Τρικάλων) 
ΒΟΗΘΟΙ: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Δημητριάδης (Καστοριάς) 

ΠΗΓΗ:http://sport-fm.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...