Πανηγυρισμοί Τραμπ, για το νέο ρεκόρ του Dow Jones!

Το νέο ρεκόρ στον αμερικανικό χρηματιστηριακό δείκτη Dow Jones, που ξεπέρασε το όριο των 21.000 μονάδων, πανηγύρισε ο  Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ.

 

 Σε ανάρτηση του στον λογαριασμό του στο Twitter, ο 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ, αναφέρει:  «Από τις 8 Νοεμβρίου, την ημέρα των εκλογών, η χρηματιστηριακή αγορά έχει καταγράψει ΚΕΡΔΗ 3,2 τρις  δολάρια και η καταναλωτική εμπιστοσύνη είναι σε υψηλό 15 ετών. Θέσεις εργασίας!»

 Μετά το χθεσινό ρεκόρ, σήμερα οι αμερικανικοί δείκτες κινούνται με ήπια πτώση. Οι επενδυτές περιμένουν την νέα μετοχή της Snap, ενώ επεξεργάζονται και τα νέα μακροοικονομικά στοιχεία.

Παράλληλα ο κ. Τραμπ, βλέπει τα νέα θετικά νούμερα από την αγορά εργασίας, όπου ο αριθμός των Αμερικανών που υπέβαλαν αίτηση για επίδομα ανεργίας μειώθηκε σε χαμηλό 44 ετών! Συγκεκριμένα μειώθηκαν κατά 19.000 στο εποχιακά προσαρμοσμένο μέγεθος των 223.000 την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 25 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με το αμερικανικό υπουργείο Εργασίας, αυτό είναι το χαμηλότερο επίπεδο από το 1973.

345636

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/OIKONOMIA/273215-Panegyrismoi-Tramp-gia-to-neo-rekor-toy-Dow-Jones ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...