ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Ντέρμπι αποδείξεων

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Ντέρμπι αποδείξεων

Η Εθνική μας ομάδα έκλεισε με το δεξί τις υποχρεώσεις της για το Nations League και γέμισε με αισιοδοξία τους Έλληνες φιλάθλους ότι στο μέλλον μπορεί να υπάρχουν επιτυχίες σαν αυτές που είχαμε μέχρι το 2014. Ας αφήσουμε όμως τα της Εθνικής στην άκρη μέχρι τα επόμενα παιχνίδια της και να επικεντρωθούμε στο ελληνικό πρωτάθλημα που στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

Αμφότερες έχουν δώσει από ένα ντέρμπι μέχρι τώρα για το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ απέσπασε λευκή ισοπαλία στο Κλ.Βικελίδης απέναντι στον Άρη, ενώ ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής στο αθηναΪκό ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κερδίσει αυτό το παιχνίδι για πολλους λόγους. Αρχικά από βαθμολογικής άποψης διότι με νίκη μειώνει στον πόντο τη διαφορά από το τριφύλλι και στρογγυλοκάθεται μόνος στη δεύτερη θέση. Επίσης παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ομάδα του Λουτσέσκου το γόητρο. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να νικήσουν το πρώτο τους μεγάλο παιχνίδι. Δεν τα κατάφεραν στην Ευρώπη ούτε απέναντι στον Άρη. Έτσι αν πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα θα εκτοξευθεί η ψυχολογία τους στα ύψη.

Από την άλλη ο αήττητος Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να συνεχίσει το σερί νικών που έχει και να επεκτείνει το απόλυτο των νικών στις έξι. Μέχρι τώρα η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο με συνοχή σε άμυνα και επίθεση. Μετά από χρόνια το τριφύλλι δείχνει ικανό να κάνει πρωταθλητισμό και το ντέρμπι στην Τούμπα είναι μια καλή ευκαιρία να το αποδείξει.Το ισορροπημένο σετ αποδόσεων που υπάρχει στο παμε στοιχημα δείχνει πόσο αμφίρροπο παιχνίδι είναι και ότι δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί.

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο μιας και θα κάνει το ντεμπούτο του ο νέος τεχνικός των ερυθρολεύκων Μίτσελ. Επίσης οι Πειραιώτες θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη για να εκμεταλλευτούν το αποτέλεσμα του ντέρμπι και να αναρριχηθούν στον βαθμολογικό πίνακα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...