Παπαγγελόπουλος: «Η διαπλοκή έχει χάσει και νύχια και δόντια»

«Γιουσουφάκια και Βεληγκέκες να περιοριστούν στο θέατρο σκιών»

«Γιουσουφάκια, καρακόλια και Βεληγκέκες πρέπει να περιοριστούν στο θέατρο σκιών», υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για το πόρισμα της Εξεταστικής σχετικά με τα δάνεια των κομμάτων και των Μέσων Ενημέρωσης.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος αναφέρθηκε με νόημα στον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή υπενθυμίζοντας ότι «εύστοχα άλλος πρωθυπουργός» είχε χρησιμοποιήσει τον όρο «νταβατζήδες».

«Η διαπλοκή έχει χάσει και νύχια και δόντια. Δεν μπορεί ούτε να δαγκώσει. Τώρα που έχει απαξιωθεί στη συνείδηση του λαού και κάνω έκκληση οι υγιείς πολιτικές δυνάμεις να ενωθούν και να της δώσουν την χαριστική βολή», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης.

«Το πανηγύρι τελείωσε. Τώρα που το σκέφτομαι θα έπρεπε να πω ρωμαϊκό όργιο, γιατί το πανηγύρι είναι του ελληνικού λαού, ενώ στα όργια και στην κραιπάλη συμμετείχε η άρχουσα τάξη», επεσήμανε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος υπογραμμίζοντας ότι «με τα αμαρτωλά δάνεια διατηρήθηκαν τεχνητά στη ζωή που πρωταγωνίστησαν σε σκανδαλολογία εναντίον εκλεγμένων κυβερνήσεων και στην στήριξη των μνημονίων».

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...