Παπαδημούλης σε Βενιζέλο: Το τσογλάνι από εσένα είναι έπαινος

Παπαδημούλης σε Βενιζέλο: Το τσογλάνι από εσένα είναι έπαινος
Απάντηση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλο, ο οποίος ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον για «εκτσογλανισμό της κοινωνίας» έδωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας, ο Δ.Παπαδημούλης είπε: «Το να με αποκαλεί -εμένα και εκατομμύρια ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ- ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «τσογλάνι» θα μπορούσα να το εισπράξω και ως έπαινο. Δηλαδήμ μου έρχεται το “κοίτα ποιος μιλάει”».

«Το αντιμετωπίζω με μεγάλη ανθρώπινη κατανόηση, παρότι δείχνει ένα έλλειμμα ήθους, ψυχραιμίας και ένα περίσσευμα πανικού» τόνισε ο κ. Παπαδημούλης.
Αφήνοντας, δε, να εννοηθεί ότι πρόκειται για φρασεολογία «εσωτερικής κατανάλωσης» στο ΠΑΣΟΚ, πρόσθεσε: «Θα πρέπει να περνά πολύ δύσκολα ο κ. Βενιζέλος για να τα λέει αυτά».

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Απ ‘οτι θυμάμαι στα χωριά μας είχαν να πατήσουν χωριανοί απο το 1945 και ήρθαν το 1964 με την Ένωση Κέντρου .Αυτή την απειλή πως θα τολμήσουν να κυκλοφορήσουν στην επαρχία την ιοθέτησε ο Τσίπρας.Μήπως ήθελε να νομιμοποιήσει τα λιντζαρίσματα του Καμένου;Ποιούς ήθελε να εμψυχώσει;Ποιοί αριστεροί συμφωνούν;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...