Fake news χαρακτηρίζει ο υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Παπανδρέου τα σενάρια περί συνεργασίας του με τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, σε περίπτωση που εκλεγεί αρχηγός του κόμματος της ελάσσονος αντιπολίτευσης.

Όπως είπε μιλώντας σήμερα ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107.7, «πρόκειται για ένα  από αυτά τα γνωστά fake news. Εμένα πιστεύω με φοβάται ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί θα μπορούσα να επαναπατρίσω ένα μεγάλο κομμάτι ψηφοφόρων αλλά και νέων ανθρώπων, πάλι στην παράταξη. Γιατί οι θέσεις μου είναι θέσεις προοδευτικές, είναι θέσεις δημοκρατικές, είναι θέσεις καινοτόμες, και πιστεύω μπορώ να εκφράσω ένα μεγάλο κομμάτι των προοδευτικών δυνάμεων της χώρας. Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή η συζήτηση περί συνεργασιών, είναι άτοπη και άκαιρη. Με την έννοια ότι δεν είναι η συζήτηση για το αν θα γίνουμε ουρά του ενός ή του άλλου για να μοιράσουμε τα υπουργεία. Αυτό νομίζω υποβαθμίζει την πολιτική και κάνει και πολύ κόσμο να αποστρέφεται της πολιτικής».

Κληθείς να σχολιάσει την απόφαση του Ανδρέα Λοβέρδου να στηρίξει τον Νίκο Ανδρουλάκη, ο πρώην πρωθυπουργός τη χαρακτήρισε «πιθανόν αναμενόμενη», ενώ για την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον κ. Λοβέρδο και ερωτηθείς αν του προτάθηκε ή ζήτησε ο ίδιος να στηριχθεί από τον κ. Λοβέρδο, ο κ. Παπανδρέου ξεκαθάρισε: «Επικοινώνησα, και επικοινώνησα και με άλλους. Δεν μπήκαμε σε καμία τέτοια συζήτηση».

Όσον αφορά τη διεξαγωγή μιας τηλεμαχίας με τον Νίκο Ανδρουλάκη, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ υπογράμμισε πως «δεν βλέπω καμία προθυμία από την άλλη πλευρά. Εγώ απάντησα θετικά σε τέσσερα κανάλια, 4 κανάλια μου ζήτησαν να πάω σε debate. Εγώ απάντησα θετικά και μάλιστα έκανα πρόταση να υπάρχει ο χρόνος ο απαραίτητος να αναπτύξουμε τις προτάσεις και τις ιδέες μας, να μην είναι δηλαδή τα 45 δευτερόλεπτα απάντηση, ουσιαστικά είναι μια ατάκα χωρίς περιεχόμενο. Κάτι το οποίο θεωρώ ότι έτσι ήταν δυστυχώς και στο πρώτο debate που έγινε. Εγώ είχα προτείνει τρία debates με πιο ουσιαστικό περιεχόμενο, αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση».

Πηγή newsbeast.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...