Παπούλιας: Να ξεπεράσουμε τα τελευταία δύσκολα μέτρα αυτής της κρίσης

Παπούλιας: Να ξεπεράσουμε τα τελευταία δύσκολα μέτρα αυτής της κρίσης
Μήνυμα ενότητας έστειλε από την ακριτική Τέλενδο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μετά το πέρας της τελετής του Αγιασμού των Υδάτων.

Ο κ. Παπούλιας ευχήθηκε «καλή φώτιση και ομόνοια και όλοι μαζί να ξεπεράσουμε τα τελευταία δύσκολα μέτρα αυτής της κρίσης». Και πρόσθεσε:

«Ήρθα εδώ σε μια ακριτική περιοχή σαν ακρίτας και εγώ, ορεινός ακρίτας, να τιμήσω αυτούς εδώ που στέκονται και αντιστέκονται. Και έχουν δίκαια παράπονα, τους ξεχνάμε καμιά φορά, έχουν προβλήματα που πρέπει να τα λύσουμε, γιατί αξίζει για να ζήσουν και να μεγαλώσουν τα παιδιά τους».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφτηκε και την Ψέριμο, όπου είχε εγκάρδιες συνομιλίες με τους κατοίκους του νησιού, ενημερώθηκε για τις ζημιές που προκλήθηκαν από τις βροχοπτώσεις του περασμένου Νοεμβρίου και επισκέφθηκε μεταξύ άλλων την εκκλησία της Παναγιάς που υπάρχει στο νησί. Εκοψε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Πνευματικού Κέντρου. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνόδευαν ο υπουργος Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο βουλευτής της ΝΔ Β. Υψηλάντης, η γενική γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου Χρ. Καλογήρου, ο γενικός γραμματέας Νησιωτικής Πολιτικής Ν. Ζωίδης και ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γ. Μαχαιρίδης.

Ο κ. Παπούλιας επισκέφθηκε και σπίτια κατοίκων του νησιού που τον υποδέχθηκαν με τους κανόνες της νησιωτικής φιλοξενίας και συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρίσκεται ήδη στη Κάλυμνο όπου ο δήμος παραθέτει γευμα προς τιμή του.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...