Παππούς ευχαρίστησε… νοσοκόμες με κέικ από μαριχουάνα

Πολύ ήρεμες και χαλαρές έμειναν οι νοσοκόμες με το κέικ που τους έφερε ένας ασθενής 72 χρονών για να τις ευχαριστήσει για τη φροντίδα που του παρείχαν τον καιρό της νοσηλείας τους στο νοσοκομείο του Τσεσάιρ. Αυτό που δεν ήξερε ούτε ο ευγνώμων παππούς ούτε οι νοσοκόμες ήταν ότι το κέικ περιείχε μαριχουάνα και το είχαν φτιάξει οι φίλοι του 18χρονου εγγονού του για τα γενέθλιά του.

Ο παππούς πήρε τα υπολείμματα και τα έφερε στο νοσηλευτικό προσωπικό για να εκφράσει το “ευχαριστώ” του και τους άφησε όλους… πολύ χαρούμενους. Αμέσως μόλις έφαγαν τα κέικ κάποιες από τις νοσοκόμες άρχισαν να έχουν υπνηλία και άλλες απλώς χαλάρωσαν πολύ. Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο και αμέσως έγινε αντιληπτό ότι για την τόση… ηρεμία υπαίτιο ήταν το κέικ ευχαριστίας. Επειδή τόσο ο ίδιος ο 72χρονος όσο και οι νοσοκόμες δεν γνώριζαν σχετικά με τα ύποπτα συστατικά του κέικ δεν ελήφθη περαιτέρω δράση.

Η αστυνομία έκανε αυστηρές υποδείξεις σε όλους τους εμπλεκομένους στο περιστατικό και η υπόθεση έκλεισε, ενώ το κέικ οδηγήθηκε στα σκουπίδια.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...