Παράταση αγωνίας για Ναυπακτιακό

-Ενδιαφέρον από τον Λεωνίδα Καραμπάρμπα για ένα πολυμετοχικό σχήμα.

Συνάντηση φιλάθλων και μελών της Ναυπακτιακής ομάδας πραγματοποιήθηκε όπως ήταν προγραμματισμένη το πρωί της Κυριακής. 

Ο πρόεδρος της ομάδας Λάμπρος Χρυσανθόπουλος τοποθετήθηκε και   είπε να αναβληθούν όλες οι μέχρι τώρα διαδικασίες  προκειμένου να δηλωθεί  χωρίς προβλήματα η συμμετοχή της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα και οι όποιες διαδικασίες για την επόμενη μέρα της ομάδος να λάβουν χώρα με δεδομένη την δήλωση της συμμετοχής στ πρωτάθλημα.

Το παρών έδωσε στη συνάντηση έδωσε  ο Λεωνίδας Καραμπάρμπας ο οποίος ανέφερε ότι υπό προϋποθέσεις μπορεί να συμμετάσχει σε ένα πολυμετοχικό σχήμα εκπροσωπώντας και κάποια άλλα άτομα έτσι ώστε να υπάρξει επόμενη μέρα για τον Ναυπακτιακό Αστέρα ( Κάτι που θα χρειαστεί χρόνο). Στην πρόταση του προέδρου συμφώνησε και ο κ. Καραμπάρμπας.

 Έτσι όποιες διαδικασίες μετατίθενται μετά την δήλωσης συμμετοχής στο πρωτάθλημα και τις αμέσως προσεχείς ημέρες με τον νυν πρόεδρο του Ναυπακτιακού και το διοικητικό συμβούλιο να αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες και την καταβολή του παραβόλου δήλωσης συμμετοχής. Το παρών στην συνάντηση έδωσε ο αντιδήμαρχος Ναυπακτίας Αντώνης Φράγκος ο οποίος συμφώνησε με την άποψη του προέδρου.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...