Παρά τις ενέργειες από τον πρόεδρο Ξηροπηγάδου…Δήμος και περιφέρεια αγνοούν το θέμα των πεζοδρομίων….

Παρά τις ενέργειες που έχουν γίνει για το συγκεκριμένο από το πρόεδρο της κοινότητας Ξηροπηγάδου αλλά και τις διαμαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Δήμος και η Περιφέρεια δεν έχουν κάνει παρά τα έγγραφα που έχουν γίνει από την κοινότητα καμία ενέργεια για να δοθεί μια λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα. Η λύση σύμφωνα με όσα μας ενημέρωσε ο πρόεδρος είναι να γίνει πεζοδρόμιο σε αυτό το σημείο διότι υπάρχει μεγάλη επικινδυνότητα καθώς υπάρχει στάση του λεωφορείου με αποτέλεσμα να σταματούν τα λεωφορεία  μέσα στην μέση του δρόμου . 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για τους παλιους Ναυπάκτιους, που θυμουνται, τα όρια του παλιου Δήμου Ναυπάκτου ήταν μεχρι το Κέντρο Υγειας. Όμως οι κάτοικοι ανατολικά του Σκα είναι καλοί μόνο για τους δημοτικους φόρους.
    Πεζοδρομια σπανε και ξαναφτιαχνονται, διακοσμητικες μπαλες τοποθετουντιαι, , λαμπες μπαινουν, αλλά απο το Κεφαλοβρυσο και μεσα.
    Για τους εξ ανατολών τριτοκοσμικη κατασταση. Νεκροι, τραυματίες μεγαλη δυσκολια να περπατήσει κάποιος με ασφάλεια. Χωρις καμια εξαιρεση όλες οι δημτικές αρχες που περασαν είναι απαράδεκτες.
    Φυσικά, φταίνε και οι πολίτες. Απλως παρατηρουν και καθε 5 χρονια ψηφιζουν. Κατά το λαο και οι ηγετες!

  2. Ολος ο δρομος από την γέφυρα του ΣΚΑ και πέρα θέλει πεζοδρόμια δεξιά και αριστερά αλλα βλέπεις η Ναύπακτος είναι μέχρι την γέφυρα. Από κει και πέρα περνάμε μονο για ψήφο στις εκλογές και για μπάνιο το καλοκαίρι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...