Παρέμβαση εισαγγελέα για τα έκτροπα στο ΤΕΙ Πάτρας

Παρέμβαση εισαγγελέα για τα έκτροπα στο ΤΕΙ Πάτρας
Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσαν τα όσα διαδραματίστηκαν από το μεσημέρι της Πέμπτης έως και τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στο ΤΕΙ της Πάτρας, με αποκορύφωμα την «ομηρία» του προέδρου Σ. Καπλάνη και άλλων καθηγητών μελών του Δ.Σ της σχολής από σπουδαστές οι οποίοι απαιτούσαν την υπογραφή παραίτησης τους, επικαλούμενοι δηλώσεις των διοικούντων περί υποβολής τους εάν δεν άλλαζε το σχέδιο ‘Αθηνά».

Η επόμενη ημέρα στο ΤΕΙ της Πάτρας , σε πολλά σημεία παραπέμπει σε πεδίο πολέμου, με την αίθουσα συνεδριάσεων να έχει υποστεί μεγάλες φθορές.

Ο εισαγγελέας επενέβη αυτοβούλως και σύμφωνα με πληροφορίες θα διερευνήσει και τα όσα διαδραματίστηκαν στους διαδρόμους του Ιδρύματος, όπου εισέβαλαν «φουσκωτοί» προκειμένου να αποκαταστήσουν την τάξη, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ατόμων από το αριστερό χώρο.

Οι φοιτητές καταγγέλλουν πως στελέχη της ΠΑΣΠ στο ΤΕΙ της Πάτρας, με τη συνδρομή ακόμα και μπράβων , τους ξυλοκόπησαν λίγη ώρα μετά την απώλεια της ψηφοφορίας από την ΠΑΣΠ σε γενική συνέλευση που είχε πραγματοποιηθεί

ΠΑΙΔΕΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...