Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Εμπαπέ την «είδε» πρόεδρος – Εισηγείται να φύγουν Ποτσετίνο, Νεϊμάρ και άλλοι 12 παίκτες!

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έδωσε στη διοίκηση λίστα με 14 ονόματα που πρέπει να αποχωρήσουν από την Παρί Σεν Ζερμέν, με τους Νεϊμάρ και Ποτσετίνο να φιγουράρουν στην κορυφή της – Διάψευση από τον Γάλλο στα social media 

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας του με την Παρί Σεν Ζερμέν έως το 2025 όχι μόνο για τα 600.000.000 ευρώ που θα πάρει σε βάθος τριετίας αλλά και γιατί η διοίκηση του έδωσε το δικαίωμα να αλλάζει παίκτες και μέλη του τεχνικού επιτελείου!

Έτσι τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε η “μαύρη λίστα” του Κιλιάν Εμπαπέ η οποία περιλαμβάνει 14 ονόματα! Ανάμεσα τους είναι ο προπονητής της ομάδας Μαουρίσιο Ποτσετίνο και ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της, Νεϊμάρ!

Τόσο με τον Ποτσετίνο όσο και με τον Νεϊμάρ ο Εμπαπέ δεν έχει καλές σχέσεις και ειδικά με τον συμπαίκτη του απλά μιλούν!

Σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo» στην ίδια λίστα είναι και οι: Ικάρντι, Ντράξλερ, Κέρερ, Ντανίλο, Παρέδες, Ερέρα, Κουρζάβα, Σαράμπια, Μπερνάτ, Γκέιγ, Νταγκμπά και Σέρχιο Ρίκο.

Θυμίζουμε πως ο Λεονάρντο, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας της Γαλλίας, αποτελεί ήδη παρελθόν. Πάντως ο Νεϊμάρ έχει συμβόλαιο έως το 2025  με την Παρί και πριν από λίγες ημέρες είχε εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στο Παρίσι και την επόμενη σεζόν.

Σε συνέντευξή του στο διαδικτυακό μέσο OhMyGoal είπε: «Προς το παρόν, τίποτα δεν μου έχουν πει, αλλά από την πλευρά μου, πιστεύω ότι θα μείνω».

Η διάψευση του Κελαϊφί 

O πρόεδρος της Παρί, Νασερ Αλ Κελαϊφί,στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του 23χρονου Γάλλου διέψευσε τα περί αρμοδιοτήτων του Εμπαπέ στα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «ποτέ δεν ζήτησε κάτι τέτοιο». Από την άλλη όμως επανέλάβε ότι το οικονομικό δεν ήταν το βασικό αντικείμενο των συζητήσεων τους:

«Συζητήσαμε πολύ λιγότερο για τα οικονομικά απ’ ότι για το αθλητικό πλάνο. Υπήρχαν ομάδες που μπορούσαν να του δώσουν παραπάνω χρήματα, αλλά ειλικρινά, μιλήσαμε ελάχιστα για λεφτά και για τα δικαιώματα της εικόνας του».

Με αυτά που είπε ουσιαστικά έδωσε το πράσινο φως για αλλαγές στην ομάδα στον Εμπαπέ απλά δεν το παραδέχτηκε! 

«Ήθελα να φύγω, αλλά πλέον το περιβάλλον έχει αλλάξει, και, το σημαντικότερο, αλλάζει το πρότζεκτ. Το κλαμπ θέλει να αλλάξει πολλά στο αθλητικό επίπεδο, και το γεγονός αυτό μου δημιούργησε την διάθεση να παραμείνω», είχε πει στην ίδια συνέντευξη Τύπου ο Εμπαπέ.

H ανάρτηση του Εμπαπέ 

Λίγες ώρες μετά από τα δημοσιεύματα ο Εμπαπέ θέλησε να διαψεύσει την είδηση για την μαύρη λίστα. 
Ο Γάλλος μέσα από τα social media ανέβασε ένα X και έγραψε δίπλα την λέξη “Fake”  το οποίο σημαίνει πως είναι ψεύτικη η είδηση. Βέβαια δεν περίμενε κανείς και να το παραδεχτεί. 
Ο Γάλλος μέσα από τα social media ανέβασε ένα X και έγραψε δίπλα την λέξη “Fake”  το οποίο σημαίνει πως είναι ψεύτικη η είδηση. Βέβαια δεν περίμενε κανείς και να το παραδεχτεί. 

protothema.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...