Παραδέχτηκε ότι φρόντισαν στην άνοδο της Χρυσής Αυγής

Παραδέχτηκε ότι φρόντισαν στην άνοδο της Χρυσής Αυγής
Η παραδοχή, έστω και με έμμεσο τρόπο είναι σημάδι προόδου.
 Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας  σε εκδήλωση του ΙΣΤΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε στην ανάγκη της ψήφισης ενός νέου αντιρατσιστικού νόμου και μιας πλήρους και σύγχρονης νομοθεσίας .

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος φωτογράφισε την Χρυσή Αυγή ζητώντας να στιγματιστούν καθαρά όσοι επιλέγουν ανθρώπους που έχουν παραβατική συμπεριφορά. Τόνισε μάλιστα ότι εαν δεν υπήρχε η οικονομική κρίση, δεν θα υπήρχε και η Χρυσή Αυγή σημειώνοντας ότι στην Ισπανία και την Πορτογαλία δεν παρατηρούνται αντίστοιχα φαινόμενα.

Νωρίτερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συναντήθηκε με εκπροσώπους των συνδέσμων βιομηχανιών της Μακεδονίας και της Θράκης με τους εκπροσώπους των βιομηχάνων να θέτουν επί τάπητος τα επείγοντα προβλήματα που απασχολούν τις βιομηχανικές επιχειρήσεις της περιοχής και ιδίως αυτά που συνδέονται με τις κρατικές ενισχύσεις, παλαιότερες εγγυήσεις του ελληνικού Δημοσίου για δάνεια επιχειρήσεων, επιδοτήσεις ασφαλιστικών εισφορών και επιτοκίων και όλα τα συναφή θέματα, τα οποία επηρεάζουν την υπόσταση εκατοντάδων επιχειρήσεων σε όλη τη χώρα και ιδίως στη Βόρεια Ελλάδα.

Από την πλευρά του ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανέλαβε να συζητήσει τα θέματα αυτά με τον Πρωθυπουργό και τον υπουργό Οικονομικών.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...