Παραμένει(;) στην Πάρο η συμμορία

Παραμένει(;) στην Πάρο η συμμορία
Στην Πάρο επικεντρώνουν τις έρευνές τους οι διωκτικές Αρχές, καθώς θεωρούν ως πιθανότερο σενάριο μέλη της συμμορίας που λήστεψε το υποκατάστημα της Alpha Bank και σκότωσε τον 53χρονο Δημήτρη Μίχα, να βρίσκονται ακόμη στο νησί.

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με τα Νέα, εξετάζουν τη μαρτυρία επιχειρηματία που βρισκόταν στο υποκατάστημα και, σε συνδυασμό με τα στοιχεία από τις κλήσεις που πραγματοποιήθηκαν από το κινητό ενός εκ των ληστών, θεωρείται πλέον πιθανή η ενεργός συμμετοχή και Έλληνα κακοποιού.

Ο συγκεκριμένος κακοποιός είχε συμμετοχή σε ένοπλες ληστείες σε υποκαταστήματα τραπεζών το 2010 και το 2011 στο Πόρτο Χέλι και στο Κρανίδι Αργολίδας ενώ στο παρελθόν είχε συμμετοχή σε συμπλοκή με αστυνομικούς στον Κορυδαλλό και σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Απαντήσεις αναμένει η αστυνομία και από τα εγκληματολογικά εργαστήρια όπου έχουν μεταφερθεί για εξέταση ένα καπέλο τύπου τζόκεϊ, το οποίο σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες έπεσε από έναν από τους ληστές, αλλά και ένα μαντίλι, που επίσης ανήκε στους κακοποιούς.

ΚΟΙΝΩΝΙΑΠηγή:http://www.briefingnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...