Παραμένουμε στην Α.Δ.Κ.Ν αλλά συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με τη δημοτική αρχή δηλώνουν οι “4”

Δεν δεσμευόμαστε από τη διαδικασία την οποία θεωρούμε άτυπη δηλώνουν οι “4”

-Ερώτημα,πως προέκυψε το όργανο που συνεδρίασε

Δεν άργησε να έρθει η ανακοίνωση των “4” της Α.Δ.Κ.Ν. μετά τη χθεσινή συνεδρίαση της παράταξης και την απόφασή της να αποχωρήσει από το σχήμα διοίκησης.

Όπως σας ενημερώσαμε αποκλειστικά,αναμενόταν ανακοίνωση των “4” που θα έκανε σαφές την παραμονή τους στο σχήμα διοίκησης.Η ανακοίνωση αυτή ήρθε,τονίζοντας ότι παραμένουν ωστόσο στην Α.Δ.Κ.Ν περιπλέκοντας ακόμα περισσότερο τα πράγματα εντός της παράταξης.

Η ανακοίνωση των “4” έχει ως εξής.

Σε άτυπη συγκέντρωση  στελεχών  της ΑΔΚΝ το απόγευμα της Κυριακής 19/9, παραβρέθηκαν 25 άτομα μετά από πρόσκληση και επιλογή από τον επικεφαλής κ. Ι. Μπουλέ.
Έγινε συζήτηση  για  το μέλλον της παράταξης  και για το αν θα πρέπει να συνεχιστεί  η συνεργασία  με τη δημοτική αρχή. Έγιναν δύο προτάσεις: η μια  περί αποχώρησης  από τη συνεργασία για  λόγους που  επικαλέστηκε ο κ. Μπουλές  και η δεύτερη  για συνέχιση της συνεργασίας  με τη δημοτική αρχή.


Οι δημοτικοί σύμβουλοι  Γεώργιος Κοτρώνης, Σπύρος Τσέλιος, Ηρακλής Μουχτούρης και Χαράλαμπος Καραδήμας προ της ψηφοφορίας δηλώσαμε καταρχάς ότι δεν δεσμευόμαστε από τη διαδικασία,  αφού αυτή  είναι άτυπη. Το συγκεκριμένο όργανο δεν ορίζεται από το ίδιο το καταστατικό της παράταξης, ενώ η σύνθεσή του αποτελεί ερώτημα το πως προέκυψε, καθώς δεν κλήθηκαν  εξ όσων γνωρίζουμε ιστορικά και εκλεγμένα στελέχη με χρόνια προσφοράς στην ΑΔΚΝ. Οι μεθοδεύσεις αυτές παραδίδονται στην κρίση του Ναυπακτιακού λαού.
Όπως δηλώσαμε στη συγκέντρωση, έτσι και δημόσια κάνουμε γνωστό ότι επιθυμούμε τη συνέχιση  της συνεργασίας με τη δημοτική αρχή, διότι αφενός προέχει  το καλό  της Ναυπακτίας αφετέρου δεν υφίσταται  κανείς σοβαρός λόγος αποχώρησης.  
Μετά από  αυτά  οι παραπάνω δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι αποτελούμε τα 4 απο τα 5 εκλεγμένα μέλη της παράταξης και σύμφωνα με τον νόμο την εκπροσωπούμε, δηλώνουμε ότι  παραμένουμε στην ΑΔΚΝ  και συνεχίζουμε  τη συνεργασία με τη δημοτική αρχή,  στις άμισθες θέσεις τις οποίες κατέχουμε, όπως κάναμε μέχρι σήμερα.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι
Κοτρώνης Γιώργος
Τσέλιος Σπύρος
Καραδήμας Χαράλαμπος
Μουχτούρης Ηρακλής



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...