Παρανάλωμα του πυρός ΙΧ στα Χανιά (Εικόνες)

Πυροσβεστική

Υλικές ζημιές και σε ξενοδοχείο έξω από το οποίο ήταν σταθμευμένο                    

Παρανάλωμα του πυρός έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας ένα ΙΧ αυτοκίνητο, ενώ υλικές ζημιές προκλήθηκαν και σε παρακείμενο όχημα καθώς και σε ξενοδοχείο έξω από το οποίο ήταν σταθμευμένο.

Η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 04:00-05:00 τα ξημερώματα σε όχημα, που είχε πινακίδες διπλωματικού σώματος και βρισκόταν παρκαρισμένο στην οδό Ελ. Βενιζέλου και 8ης Δεκεμβρίου, έξω από ξενοδοχείο.

Οι φλόγες γρήγορα τύλιξαν το όχημα ενώ επεκτάθηκαν και σε παρακείμενο αμάξι καθώς και στην εξωτερική είσοδο του ξενοδοχείου. 

Το αυτοκίνητο κάηκε ολοσχερώς ενώ οι υλικές ζημιές προκλήθηκαν στο δεύτερο όχημα καθώς και στην είσοδο του ξενοδοχείου η τζαμαρία του οποίου έσπασε.

Στο σημείο έφτασαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα οι οποίοι έσβησαν τη φωτιά. Προανάκριση για τα αίτια της φωτιάς διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Χανίων, σύμφωνα με το  flashnews.

Η ρεσεψιονίστ πάντως που ήταν αυτόπτης μάρτυρας, είδε το αυτοκίνητο να τυλίγεται αμέσως στις φλόγες ενισχύοντας το ενδεχόμενο ότι μπορεί να πρόκειται για εμπρησμό.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...