Παρελήφθησαν οι τελικές μελέτες για το Τουριστικό Καταφύγιο Ναυπάκτου

Παρελήφθησαν από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπάκτου την Παρασκευή, 30/8/2019 η γεωτεχνική μελέτη και μελέτη θεμελίωσης του Τουριστικού Καταφυγίου, οι οποίες αποτελούν τις τελευταίες απαιτούμενες μελέτες για την δημοπράτηση του έργου.

Ο φάκελος για την χωροθέτηση του Τουριστικού Καταφυγίου έχει κατατεθεί εδώ και αρκετούς μήνες στο Υπουργείο Τουρισμού και περιλαμβάνει την μελέτη χωροθέτησης, περιβαλλοντική μελέτη, βυθομετρική μελέτη και ακτομηχανική μελέτη.

Ο Πρόεδρος Αντώνιος Φράγκος ενημέρωσε το Δ.Σ. ότι η χωροθέτηση θα συζητηθεί στην επόμενη πρώτη συνεδρίαση της Διυπουργικής Επιτροπής Τουριστικών Λιμένων και η εισήγηση της Υπηρεσίας είναι ΘΕΤΙΚΗ.

Με την χωροθέτηση του τουριστικού καταφυγίου η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος με την συνεργασία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου μπορεί να προχωρήσει στη δημοπράτηση του έργου στα πλαίσια του προγράμματος Interreg Ελλάδα – Ιταλία.

Κλείνοντας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αντώνης Φράγκος ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ. για την μέχρι τώρα συνεργασία ευχαριστώντας και τα μέλη της αντιπολίτευσης τονίζοντας ότι « Το Λιμενικό Ταμείο ενήργησε συλλογικά και στα πέντε αυτά χρόνια άφησε το στίγμα του προγραμματίζοντας, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας έργα που θα αλλάξουν την Ναυπακτία». Τέλος, ο Πρόεδρος ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπάκτου

Αντώνιος Φράγκος



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...