Παρουσίαση ποιητικής συλλογής της κ.Χρύσας Τσαρούχη με τίτλο «…διάταξη διαψεύσεων» στη βιβλιοθήκη Ναυπάκτου

  Το Σάββατο το βράδυ της 27 Οκτωβρίου 2012 σ’ έναν ατμοσφαιρικό χώρο, στο βιβλιοστάσιο της Παπαχαραλαμπείου Βιβλιοθήκης, πραγματοποιήθηκε μια υπέροχη εκδήλωση. Πρόκειται για την παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της κ. Χρύσας Τσαρούχη, με τίτλο «…διάταξη διαψεύσεων».

  Οι ποιοτικοί στίχοι της ποιήτριας και η υπέροχη μουσική από το πιάνο της κας Ζιζής Κορκοντζέλου έδωσαν την ευκαιρία στους 100 περίπου παρευρισκόμενους να …ταξιδέψουν και να απολαύσουν για μια ώρα τη μαγεία της ποίησης.

  Σ΄ αυτό βοήθησαν οι ολιγόλεπτες και περιεκτικές εισηγήσεις  των φιλολόγων Γιώργου Λαουρδέκη και Κώστα Δημόπουλου. Συνεπήραν το κοινό οι αφηγήσεις των ποιημάτων από τον  ηθοποιό Γιώργο Κατσάμπα και τις κυρίες Σοφία Μάνιου και Κατερίνα Παπαδημητρίου, ενώ και οι απαγγελίες τριών μαθητριών του Β΄Λυκείου (Νικόλ Σουλτανίδη, Αμαλίας Φραγκούλη και Εύης Κλιτσίκα) έδωσαν τη δική τους πινελιά.

   Όλοι οι συντελεστές της εκδήλωσης συμμετέχουν εθελοντικά. Χορηγός της εκδήλωσης ήταν οι αδελφοί Πολύκαρπου Κυρίτση, αντιπρόσωποι της εταιρείας αυτοκινήτων OPEL στη Ναύπακτο.

   Οι καλεσμένοι έμειναν κατενθουσιασμένοι και από την άρτια και επαγγελματική οργάνωση από το προσωπικό της Βιβλιοθήκης. «Θα τη θυμόμαστε για πολύ καιρό την εκδήλωση αυτή» τόνισαν μεταξύ άλλων αρκετοί παρευρισκόμενοι.

 

......................................................



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Συγχαρητήρια στον κ. Χαλάτση και σε όλο το προσωπικό της βιβλιοθήκης της πόλης μας για την όμορφη βραδυά που μας χάρισαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...