Παρουσιάζει τη μασκότ η ΑΕΚ

Σε γιορτή θέλει να μετατρέψει το παιχνίδι με τον Άρη η ΑΕΚ, αφού όπως ανακοίνωσε, θα περιμένουν αρκετές εκπλήξεις τον κόσμο που θα παραβρεθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η «Βασίλισσα» το ερχόμενο Σάββατο (07/01/17, 17:00) αντιμετωπίζει στο Κλειστό του ΟΑΚΑ τον Άρη, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου της Βasket League.

H παρουσία των οπαδών της ΑΕΚ είναι αυτονόητη και επιβεβλημένη, προκειμένου για την επιστροφή στις νίκες. Η ΑΕΚ Β.C. ενημερώνει, ότι στο περιθώριο της αναμέτρησης, θα πραγματοποιηθούν τα «αποκαλυπτήρια» της μασκότ της «Βασίλισσας». Υπενθυμίζεται, ότι εμπνευστής και σχεδιαστής της Μασκότ είναι ο αρχιτέκτονας, Γιάννης Μαρουλάκης.

Παράλληλα, η αναμέτρηση θα συνοδευτεί από πολλών ειδών εκπλήξεις, όπως δώρα για τους θεατές, δρώμενα και happenings, διαγωνισμό στο ημίχρονο για ένα ταξίδι, ενώ ολοκληρώνεται η διαδικασία αγάπης «3…Ποντα Κάλαντα» για το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ « Η ΜΗΤΕΡΑ».

Κατά τα λοιπά, η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση συνεχίζεται κανονικά είτε διαδικτυακά, είτε από τα Γραφεία της ΑΕΚ B.C. στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

ΑΕΚ – ΑΡΗΣ

https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-aek-eisitiria-agonon-16-17/

TΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ: Η πώληση των εισιτηρίων πραγματοποιείται και με τους παρακάτω τρόπους:

– Από τα Γραφεία της ΑΕΚ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, από το Γραφείο Operation, τηλ. 210-6896793, (είσοδος VIP, αίθουσα Τύπου, γραφείο OPERATION, Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00-18:00).

– Online από αυτή τη σελίδα.

– VivaMall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων).

– Συνεργαζόμενα σημεία Viva.gr (Public, SevenSpot, Reload, MediaMarkt, Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης).

– Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.

– Επιπλέον, εισιτήρια θα πωλούνται την μέρα του αγώνα μόνο , από τα Εκδοτήρια του “ΗΣΑΠ Σταθμός Ειρήνη”, Μπάσκετ ParkingP1 & Μπάσκετ ParkingP5 – Πλησίον ΟΑΚΑ Μπάσκετ , 3 ώρες πριν από την έναρξη.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

– Σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο, οι φίλοι της ομάδας που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο αγώνα θα πρέπει να φέρουν πιστοποιημένο έγγραφο ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης).

– Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι δεν παρέχεται δυνατότητα ακύρωσης/μεταβολής των αγορασμένων εισιτηρίων.

– Θα ισχύουν κανονικά όλες οι εκδοθείσες Κάρτες Διαρκείας.

– Τα εισιτήρια είναι αυστηρά προσωπικά και ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται, ενώ κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο ένα.

– Τα εισιτήρια αφορούν αποκλειστικά στις θέσεις που αναγράφονται πάνω σ’ αυτά».

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...