Ο δήμος Ναυπακτίας είναι μια ιδανική ενότητα για το σχεδιασμό και την εφαρμογή πολιτικών ανάπτυξης. Καθεμία δημοτική ενότητα χωριστά και όλες μαζί έχουν συγκριτικά πλεονεκτήματα, τα οποία είναι ανάγκη να αξιοποιηθούν και να αναδειχθούν με τη συνεργασία όλων.

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας εκπροσωπείται σε όλες τις δημοτικές ενότητες από αξιόλογους ανθρώπους που διαπνέονται από αγάπη για τη Ναυπακτία, και  διάθεση προσφοράς.

Σας παρουσιάζουμε τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους των πέντε δημοτικών ενοτήτων Αντιρρίου, Αποδοτίας, Πλατάνου, Πυλλήνης, Χάλκειας, που διεκδικούν την εκπροσώπηση των δημοτών στο δημοτικό συμβούλιο Ναυπακτίας.

Δ.Ε. Αντιρρίου

   Αγγελόπουλος Βασίλης, Δικηγόρος

Γεννήθηκα στο Μολύκρειο Αντιρρίου το 1954. Τελείωσα το τότε Γυμνάσιο Ναυπάκτου και σπούδασα νομικά και πολιτικές επιστήμες στην Νομική σχολή του πανεπιστημίου Αθηνών .

Ασκώ μέχρι σήμερα το επάγγελμα του δικηγόρου. Διετέλεσα δημοτικός σύμβουλος για δύο τετραετίες στο Δήμο Αντιρρίου. Από το 2014 είμαι δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ναυπακτίας. Είμαι παντρεμένος με την Αγγελική Πολίτου, αρχιτέκτονα,  και έχουμε δυο παιδιά, την Δήμητρα, αρχιτέκτονα και τον Νικόλα –Ιάσονα  ασκούμενο δικηγόρο .

   Καραδήμας Μπάμπης, Αστυνομικός

Γεννήθηκα το 1973 στο Μολύκρειο Ναυπακτίας. Προέρχομαι από αγροτική οικογένεια και η αγάπη μου για το χωριό και την περιοχή με έκαναν να επιλέξω ως μόνιμη κατοικία μου το Μολύκρειο. Τα μαθητικά μου χρόνια τα πέρασα στο Μολύκρειο, στο Αντίρριο  και στη Ναύπακτο. Πριν  από 25 χρόνια κατατάχθηκα στην Ελληνική Αστυνομία υπηρετώντας  σε διάφορες Υπηρεσίες των Αθηνών και από το 2001 έως και σήμερα υπηρετώ στο Αστυνομικό Τμήμα Ναυπακτίας. Είμαι παντρεμένος και έχω δύο παιδιά.

   Ράπτη Αρετή, Ιδιωτική υπάλληλος

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Αντίρριο, όπου τελείωσα το Γυμνάσιο και στη συνέχεια αποφοίτησα από το  Λύκειο Ναυπάκτου. Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Λογιστικής του ΤΕΙ Πάτρας. Εργάζομαι σε ιδιωτική επιχείρηση. Είμαι παντρεμένη με τον Γιάννη Ζωργιό και έχουμε μια κόρη.

Δ.Ε. Αποδοτίας

  Καραμούστου –Φούντα Λίντα, Εκπαιδευτικός/Επιχειρηματίας
Γεννήθηκα το 1967 στις ΗΠΑ. Μετακόμισα στην Ναύπακτο το 1983 και αποφοίτησα από το 1ο Γενικό Λύκειο Ναυπάκτου συνεχίζοντας τις σπουδές μου στην ξενόγλωσση εκπαίδευση.  Από το 1995 μέχρι και σήμερα διατηρώ  Κέντρο Ξένων Γλωσσών στην Ναύπακτο. Από το 2015 δραστηριοποιούμαι στον τομέα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά 5-12 όπου διατηρώ και διευθύνω ιδιωτικό ΚΔΑΠ. Είμαι παντρεμένη και έχω ένα γιο 32 χρονών.

  Κοτρώνης Κώστας, Αστυνομικός

Γεννήθηκα το 1968 στην Ναύπακτο. Είμαι παντρεμένος και έχω 4 παιδιά. Από το 1989 έως και σήμερα είναι αρχιφύλακας στο Α.Τ Ναυπάκτου. Από το 2010 έως το 2014 διετέλεσα πρόεδρος του εκπολιτιστικού  Συλλόγου Αμπελακιωτισσιωτών Ναυπάκτου, από το 2014 έως το 2018 πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2 Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου,  από το 2014 έως σήμερα πρόεδρος του σωματείου διεθνούς ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Αιτωλίας .

   Κούστας Βασίλειος, Δικηγόρος

Κατάγομαι από το Τρίκορφο Ναυπακτίας και είμαι δημότης Λεύκας Ναυπακτίας.Αφ’ ότου ενηλικιώθηκα και μέχρι σήμερα, ασκώ ανελλιπώς τα εκλογικά μου δικαιώματα στο χωριό αυτό, όπως άλλωστε και οι γονείς μου και η αδελφή μου. Γεννήθηκα στην Αθήνα, είμαι ηλικίας 34 ετών και κατά τους θερινούς μήνες βρίσκομαι συνεχώς και αδιαλείπτως στο χωριό του πατέρα μου Λεύκα, όπου μάλιστα τον βοηθάω στις βιολογικές του καλλιέργειες. Διαμένω στην Αθήνα, στην Πετρούπολη, όπου είναι και διατηρώ και το Δικηγορικό μου Γραφείο .Σπούδασα Πολιτικές Επιστήμες και Ιστορία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών, από όπου αποφοίτησα ως αριστούχος το έτος 2007.Εν συνεχεία το 2008, έφυγα για νομικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο «ΈΣΣΕΞ» του Ηνωμένου Βασιλείου (Μεγάλης Βρετανίας), το οποίο κατά κοινή ομολογία είναι ένα απότα καλύτερα πανεπιστήμια, κοντά στην περιοχή του Λονδίνου. Περάτωσα τις σπουδές μου το 2011 και εν συνεχεία έκανα μεταπτυχιακές σπουδές στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο και το Δίκαιο του Ανταγωνισμού του παραπάνω Πανεπιστημίου, από το οποίο αποφοίτησα το 2012. Ασκώ το επάγγελμα το Δικηγόρου από το έτος 2014 μέχρι σήμερα και διατηρώ Δικηγορικό Γραφείο στην Πετρούπολη με τον πατέρα μου και την αδελφή μου Αικατερίνη, ενώ παράλληλα διατηρώ Δικηγορικό Γραφείο (Παράρτημα) από το έτος 2017στην Ναύπακτο, στο Λιμάνι.Έχω ειδικευτεί κυρίως σε υποθέσεις τροχαίων ατυχημάτων, τις οποίες χειρίστηκα με απόλυτη επιτυχία, αλλά και σε υποθέσεις Ποινικού Δικαίου, (πλην ναρκωτικών και εγκλημάτων κατά των ηθών).

   Κωταντούλα Χριστίνα, Μηχανολόγος – Μηχανικός

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Αγρίνιο. Εκεί τελείωσα και  το Πολυκλαδικό Λύκειο. Είμαι πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός απόφοιτος του ΤΕΙ Πειραιά από το 2007.  Εργάσθηκα για εννέα χρόνια σε ιδιωτικό ΚΤΕΟ.  Είμαι παντρεμένη και έχω δύο παιδιά. Λατρεύω την Άνω χώρα, ιδιαίτερη πατρίδα των γονιών μου την οποία επισκέπτομαι  όσο πιο πυκνά μου επιτρέπουν οι επαγγελματικές και οικογενειακές μου υποχρεώσεις.

    Πελέκη – Αθανασοπούλου Φωτεινή, Ιδιωτική Υπάλληλος

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Ναύπακτο. Αποφοίτησα από το Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο Ναυπάκτου. Εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα. Είμαι παντρεμένη με τον Αθανασόπουλο Αποστόλη και έχουμε τρία παιδιά.

Δ.Ε. Πλατάνου  

Αθανασίου – Δρόσου Φιλιώ,  Συνταξιούχος εκπαιδευτικός/μηχανικός

Γεννήθηκα στον Βόλο Ν. Μαγνησίας το 1954. Τελείωσα  τις γυμνασιακές σπουδές μου στο Βόλο και μετά στο τμήμα Μηχ/γων – Ηλεκ/γων  Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.  Έχω κάνει  μεταπτυχιακές σπουδές  στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ). Διετέλεσα  μέλος του Δ.Σ του ΤΕΕ Μαγνησίας το 1980- 81. Μένω στη Ναύπακτο μόνιμα από το 1992 έως σήμερα. Συνταξιοδοτήθηκα ως Διευθύντρια του ΣΕΚ και ΕΠΑΛ  Ναυπάκτου. Ήμουν παντρεμένη με τον Ανδρέα Δρόσο, που είχε διατελέσει δήμαρχος Πλατάνου  και έχω ένα γιο.

Κατσαντώνη Ασήμω (Μίνα), Υπάλληλος Οδικών Συγκοινωνιών

Γεννήθηκα στην Αθήνα  το 1978. Είμαι υπάλληλος στις Οδικές Συγκοινωνίες. Η αγάπη μου και το ενδιαφέρον μου για τον τόπο καταγωγής μου με έχει ενεργοποιήσει από πολύ νωρίς προκειμένου να προσφέρω στη  Ναυπακτία. Είμαι αντιπρόεδρος του Συλλόγου Αραχωβιτών και Γενική Γραμματέας του εποπτικού συμβουλίου της Παναιτωλοακαρνανικής Συνομοσπονδίας  ( ΠΑΝ.ΣΥ.) Είμαι παντρεμένη με τον Θανάση Φούρλα και έχουμε τρία παιδιά.

Μπακατσιάς Κωνσταντίνος, Ελεύθερος επαγγελματίας

Γεννήθηκα το 1987 στο Αγρίνιο. Μεγάλωσα στη Ναύπακτο, όπου πήγα σχολείο και αποφοίτησα από το ΕΠΑΛ . Από το 2006 μένω μόνιμα  στον Πλάτανο, όπου και δραστηριοποιούμαι και επαγγελματικά. Ως νέος άνθρωπος ενδιαφέρομαι πολύ για τον τόπο που έχω επιλέξει και να ζω. Το 2014 εκλέχτηκα πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Πλατάνου.

Δ.Ε. Πυλλήνης

  Μουχτούρης Ηρακλής, Συνταξιούχος υπάλληλος ΔΕΗ

Γεννήθηκα στον Κάμπο Σίμου όπου και έμαθα τα πρώτα γράμματα στο εκεί δημοτικό σχολείο. Στη συνέχεια η οικογένειά μου εγκαταστάθηκε στη Ναύπακτο όπου συνέχισα τις σπουδές  μου στο πρώτο  Γυμνάσιο και στη συνέχεα στο Τεχνικό Λύκειο από το οποίο αποφοίτησα το 1978. Το 1986 μπήκα κατόπιν εξετάσεων στη ΔΕΗ. Υπηρέτησα για εννέα χρόνια στην Κοζάνη ως κατευθυντής βαρέων μηχανημάτων. Στη συνέχεια μετατέθηκα στην Ναύπακτο όπου υπηρέτησα ως τεχνικός εναέριων δικτύων μέχρι το Φεβρουάριο  του 2019 που συνταξιοδοτήθηκα.

Παναγόπουλος Παναγιώτης, Συνταξιούχος του Υπουργείου Οικονομικών

Γεννήθηκα το 1962 στη Στράνωμα . Από το 1967 μετακόμισα με την οικογένειά μου στη Ναύπακτο όπου και τελείωσα την τεχνική σχολή. Από το 1980 έως 1986 διατηρούσα επιχείρηση (καφενείο) και από το 1987 έως 2015 υπηρέτησα ως  υπάλληλος του υπουργείου οικονομικών . Από το 2006 έως 2010 υπηρέτησα  την τοπική αυτοδιοίκηση ως δημοτικός σύμβουλος Πυλλήνης  όπου τα δυο έτη 2008-2010 ήμουν  αντιδήμαρχος. Εκλέχτηκα δημοτικός σύμβουλος του δήμου Ναυπακτίας το 2011-2014  και  διετέλεσα αντιδήμαρχος Πυλήνης και Πλατάνου(2012-2014). Από το 2006 έως 2016 ήμουν ταμίας στον κυνηγητικό σύλλογο Ναυπάκτου. Είμαι παντρεμένος με την Άννα Παπαγεωργακοπούλου και έχουμε τρία παιδιά.         

Δ.Ε. Χάλκειας

 Αλαφοδήμου Χρυσούλα, Οικιακά

Γεννήθηκα το 1958 στον Πόρο Τροιζηνίας. Είμαι παντρεμένη με τον Πέτρο Αλαφοδήμο και έχουμε δύο παιδιά. Η κύρια ασχολία μου είναι οικιακά. Τον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με τηνζωγραφική και τη διακόσμηση.

 Καλαβριζιώτης Ανδρέας, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής

Γεννήθηκα το 1981 και μένω μόνιμα στα Χάνια Γαβρολίμνης. Αποφοίτησα από το λύκειο Ευηνοχωρίου και είμαι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ Τρικάλων) με ειδικότητα ποδοσφαίρου. Ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο ως παίκτης και ως προπονητής. Διετέλεσα δημοτικός σύμβουλος του δήμου Ναυπακτίας από το 2011-2014. Είμαι παντρεμένος και έχω μια κόρη.

  Μακρυκώστας Γιώργος, Αγρότης

Γεννήθηκα το 1977 στο Μεσολόγγι και από δύο ετών μένω μόνιμα στο Τρίκορφο Ναυπακτίας. Αποφοίτησα από το Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο Ναυπάκτου με την ειδικότητα του Ηλεκτρονικού. Στη συνέχεια φοίτησα στο ΙΕΚ Μεσολογγίου με ειδικότητα τεχνικός οχημάτων. Ασχολούμαι επαγγελματικά με τον πρωτογενή τομέα.

                                                                                                                         ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                         ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ




Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...