Πασίγνωστη ελληνίδα: “Αρνήθηκα τον ρόλο και μετά τον έδωσαν στην Sharon Stone”

Πασίγνωστη ελληνίδα:
H ελληνίδα ηθοποιός, αποκάλυψε για πρώτη φορά το πως η Σάρον Στόουν πήρε το ρόλο της στην ταινία The Specialist.
«Το 1992. Μόλις είχαν τελειώσει οι Κάννες και ήμουν στην Ελβετία για να γίνω το κορίτσι του James Bond εκείνη την εποχή” αποκαλύπτει η Βάνα Μπάρμπα.

“Τους έλεγα: «Δεν ξέρω αγγλικά» κι εκείνοι επέμεναν. Ήταν η εποχή που είχα απορρίψει τον ρόλο στο “The Specialist” δίπλα στον Sylvester Stalone που τον έπαιξε τελικά η Sharon Stone.

Έχω ακόμα το σενάριο στο σπίτι. Είχα πολύ δυνατές προδιαγραφές να μείνω εκεί, αλλά ήμουν φοβισμένη. Είχα από πίσω μου την Miramax αλλά εγώ ήθελα να το σκάσω.

Είχα δέκα οντισιόν την ημέρα αλλά δεν μπορούσα να λειτουργήσω σαν επαγγελματίας. Ένα βράδυ λοιπόν γνωρίζω από εάν φίλου μου έναν κύριο που μου λέει «θέλω να σας κάνω το τραπέζι». Λέω κι εγώ: «πάμε».

Βρισκόμαστε λοιπόν σε ένα από τα διασημότερα ξενοδοχεία στην Λοζάνη και δεν υπήρχαν άλλοι πελάτες. Ήμασταν μόνοι μας σε μια μεγάλη αίθουσα. Ξαφνικά ακούω «Μεγαλειότατε», σκάνε 15 σερβιτόροι και τότε κατάλαβα ότι έτρωγα με ένα βασιλιά.

Ήταν ο Χουάν Κάρλος της Ισπανίας. Χάρηκε πάρα πολύ γιατί είναι ο μισός Έλληνας και μου λέει: «Να είσαι καλά παιδί μου γιατί πρώτη φορά βγαίνω με κάποιον που δεν γνωρίζει ποιος είμαι» και διασκέδαζε, γελούσε.

Κι εγώ νόμιζα ότι ήταν επιχειρηματίας» δήλωσε η πληθωρική ηθοποιός.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...