Πασίγνωστη ελληνίδα τραγουδίστρια μπλεγμένη σε κύκλωμα ναρκωτικών!

Πασίγνωστη ελληνίδα τραγουδίστρια μπλεγμένη σε κύκλωμα ναρκωτικών!
Μπορεί η συγκεκριμένη τραγουδίστρια να έδωσε ένα μεγάλο αγώνα για να βγει από τον εφιάλτη των ναρκωτικών, ωστόσο, δεν φαίνεται να έβαλε μυαλό.
Παρά το γεγονός ότι η ίδια δήλωνε ότι ξέμπλεξε μια για πάντα και ότι δεν πρόκειται να πέσει ξανά σε αυτόν το «φαύλο κύκλο», τα γεγονότα και συγκεκριμένα, τα όσα κατέγραψε κρυφά δημοσιογράφος της βρετανικής «The Sun», άλλα δείχνουν….

Ο λόγος για την ελληνικής καταγωγής… Τουλίσα Κοντοστάβλος, την οποία «ξεσκέπασε» δημοσιογράφος της βρετανικής εφημερίδας ο οποίος την προσέγγισε, χωρίς φυσικά να της αποκαλύψει την ταυτότητά του και χωρίς να την ενημερώσει ότι την καταγράφει με κρυφή κάμερα, και της ζήτησε να τον βοηθήσει να βρει ναρκωτικά.

Η Τουλίσα Κοντοστάβλος όχι μόνο απάντησε θετικά αλλά του υπερηφανεύτηκε κιόλας ότι οι μισοί από τους φίλους της των οποίων τα τηλέφωνα έχει καταχωρημένα στο κινητό της είναι έμποροι ναρκωτικών, καθώς και ότι ο κολλητός της φίλος είναι ο μεγαλύτερος έμπορος κοκαΐνης. «Είναι γκάνγκστερ, είναι ο γκάνγκστερ μου» πρόσθεσε η ελληνικής καταγωγής τηλεπερσόνα, δηλώνοντας ότι μπορεί να του βρει ότι ναρκωτικό θέλει.

Φρόντισε να διευκρινίσει, βέβαια, ότι αυτή δεν κάνει χρήση, αλλά ότι κανονίζει ντιλ για τα «φιλαράκια της».

Μάλιστα αναφέρθηκε και στο μυστικό κώδικα που χρησιμοποιεί από το τηλέφωνο για να κανονίζει τα ντιλ, για λόγους προστασίας. Οπως αποκάλυψε η Τουλίσα Κοντοστάβλος στο τηλέφωνο αναφέρονται στα ναρκωτικά με τον όρο «γλυκά». Μάλιστα εξηγώντας στο δημοσιογράφο ότι με τον όρο «λευκά γλυκά» εννοεί την κοκαΐνη και με τον όρο «πράσινα γλυκά» την κάνναβη. Για να είναι και πιο πειστική, μάλιστα, του έδειχνε και τα σχετικά πειστήρια από το κινητό της όπου είχε αποθηκευμένα τα σχετικά μηνύματα.

Αμέσως μετά, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας η Τουλίσα Κοντοστάβλος τηλεφώνησε τον ντίλερ και τον ρώτησε: «Ξέρεις κανέναν που μπορεί να με προμηθεύσει με μερικά γλυκά; Λευκά γλυκά;». Ομως εκείνη την ώρα το τηλέφωνό της έκλεισε ξαφνικά και η τραγουδίστρια γύρισε προς τον δημοσιογράφο και του είπε: «Μόλις μου είπε ”το τηλέφωνό μου παρακολουθείται, τέλος της συζήτησης΄».

Οταν λίγες ημέρες αργότερα ο δημοσιογράφο της τηλεφώνησε για να κανονίσουν να βγουν, εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και την ρώτησε ξανά αν μπορεί να του βρει μερικά «γλυκά».

«Ναι φυσικά. Μέσα στην ημέρα θα τα έχεις. Θα σου βρω, άσε με μόνο να κάνω μερικά τηλέφωνα. Λίγο αργότερα, όταν του τηλεφώνησε ξανά του εξήγησε τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει: «Είμαι ο φίλος της Τουλίσα και παίρνω για τα λευκά γλυκά, αυτό μόνο χρειάζεται να πεις». Υστερα του έστειλε το νούμερο του ράπερ φίλου της και το ντιλ στον οποίο τηλεφώνησε ο δημοσιογράφος και κανόνισε το ντιλ.

Ο δημοσιογράφος τηλεφώνησε στον Mike GLC και του ζήτησε να του φέρει τέσσερα με πέντε «λευκά γλυκά», δηλαδή τέσσερα με πέντε γραμμάρια κοκαΐνης. Ωστόσο, ο ράπερ του εξήγησε πως δεν ασχολείται με μικροποσότητες. «Κάνω μόνο χοντρική πώληση» συμπλήρωσε, εξηγώντας του πως μπορεί να του φέρει κοκαΐνη 800 δολαρίων. Το ραντεβού κλείστηκε στη σουίτα ενός ξενοδοχείου και το ντιλ έγινε. Ο δημοσιογράφος κατέγραψε τα πάντα και οι εικόνες αλλά και το ρεπορτάζ εκθέτουν ανεπανόρθωτα, για άλλη μια φορά, την Τουλίσα Κοντοστάβλος.

Μάλιστα, ο φάκελος με όλο αυτό το υλικό παραδόθηκε από τη βρετανική εφημερίδα στη μητροπολιτική αστυνομία. Ο εκπρόσωπό της τόνισε ότι λαμβάνουν υπόψη όλες αυτές τις πληροφορίες και ερευνούν την υπόθεση.

Από την πλευρά της η Τουλίσα Κοντοστάβλος, με την οποία επικοινώνησε η Daily Mail δεν θέλησε να σχολιάσει το περιστατικό.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...