Πασίγνωστη ηθοποιός οδηγήθηκε στα δικαστήρια. Καταπέλτης η απόφαση εναντίον της

Πασίγνωστη ηθοποιός οδηγήθηκε στα δικαστήρια. Καταπέλτης η απόφαση εναντίον της
Οι φωτογράφοι είχαν περικυκλώσει το δικαστικό μέγαρο και περίμεναν κάτω από τον καυτό ήλιο, να καταφτάσει η πασίγνωστη ηθοποιός.
Κι όταν η Λίντσεϊ Λόχαν βρέθηκε μπροστά τους, δεν σταμάτησαν να την φωτογραφίζουν και να της απευθύνουν δεκάδες ερωτήσεις.

Η ηθοποιός, μία μόλις ημέρα αφότου πήρε εξιτήριο από το κέντρο αποτοξίνωσης στο οποίο είχε εισαχθεί μετά από άλλη δικαστική απόφαση,  βρέθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης για να αποφανθεί εαν θα συνεχίσει ή όχι να βρίσκεται υπο ιατρική παρακολούθηση.

Το δικαστήριο της Καλιφόρνια αποφάσισε λοιπόν ότι η Λίντσεϊ Λόχαν θα πρέπει, για διάστημα τουλάχιστον 15 μηνών, να συνεχίσει τις συνεδριάσεις ψυχολογικής υποστήριξης. 

Οπως, αναφέρει το γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων επικαλούμενο δημοσίευση της ιστοσελίδας TMZ.com, ο Ρίτσαρντ Τέιτ, διευθυντής του κέντρου αποτοξίνωσης στο οποίο είχε εισαχθεί η Λόχαν, προειδοποίησε με επιστολή του προς το δικαστήριο ότι είναι «απαραίτητο» για την ηθοποιό να συνεχίσει τις συνεδριάσεις με ψυχολόγο, βάσει δικαστικής απόφασης.

«Η κλινική ομάδα μας ομόφωνα συμφώνησε ότι αν αυτές οι συνεδρίες δεν είναι υποχρεωτικές, τότε η αποτυχία του προγράμματος είναι βέβαιη».

Η 27χρονη Λόχαν, εισήχθη σε κέντρο αποτοξίνωσης τον περασμένο Απρίλιο, για έκτη κατά σειρά φορά, αφού παραβίασε την αναστολή της, κατηγορούμενη ότι είπε ψέματα στην αστυνομία πως δεν οδηγούσε αυτή, όταν το αυτοκίνητό της είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...