ΠΑΣΟΚ: Προπηλάκισαν την Αφροδίτη Αλ Σάλεχ

ΠΑΣΟΚ: Προπηλάκισαν την Αφροδίτη Αλ Σάλεχ
Για φραστικό προπηλακισμό της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ, μέλους της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του, από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσο Αθανασίου, μετά από συζήτηση σε πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής, κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του γραφείου Τύπου, ο κ. Αθανασίου, μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης σε πάνελ στην εκπομπή «Live U» του Star Channel τις παραμονές Χριστουγέννων, προπηλάκισε φραστικά την κ. Αλ Σάλεχ, με «αήθεις χαρακτηρισμούς και ύβρεις,  προφανώς γιατί δεν μπορούσε να απαντήσει με πολιτικά επιχειρήματα κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής συζήτησης».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το περιστατικό έγινε παρουσία της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Παπακώστα και εργαζομένων του σταθμού, ενώ συμπληρώνεται ότι ο κ. Αθανασίου με τη συμπεριφορά του, «εφάρμοσε πρακτικά την γραμμή της ηγεσίας του».

«Η προσπάθεια της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ να καλύψει τα στρατηγικά αδιέξοδά της με απύθμενη αλαζονεία και χυδαιότητα, καταφεύγοντας στις πρακτικές του 2011-2012, όταν προπηλάκιζαν στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, θα πέσει  όχι μόνο στο κενό αλλά θα βρει απέναντι την πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας που επιθυμεί την ενότητα και τη συνεργασία για να προχωρήσει η χώρα μας μπροστά» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ.

Όσο αν αφορά στη συμπεριφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, τον λόγο θα έχει ο πρόεδρος της Βουλής, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...