Πατήρ Αντώνιος : Άνθρακες ο… θησαυρός

Άνθρακες ο… θησαυρός στον λογαριασμό του πατ. Αντωνίου.
Στην Κιβωτό όλα τα λεφτά Αντωνίου Παπανικολάου,
Τελικά τον βρήκαν τον θησαυρό . αλλά… στα ταμεία της Κιβωτού.Όλα αυτά μετά τους ελέγχους της Οικονομικής Αστυνομίας σε σπίτια του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας σε Κολωνό και Ραφήνα και μετά την δέσμευση των προσωπικών λογαριασμών τους σε όλα τα πιστωτικά ιδρύματα της χώρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στους λογαριασμούς της «Κιβωτού του Κόσμου» υπάρχουν κατατεθειμένα 12 εκατ. ευρώ. Στους προσωπικούς λογαριασμούς του πατέρα Αντώνιου και της συζύγου του υπάρχουν αντίστοιχα κατατεθειμένα περίπου 250.000 ευρώ. [ δηλαδή καταθέσεις περιπου 9,000 ευρω το χρόνο ,για 27 συνεχόμενα έτη , απο την μισθοδοσία του ]

Όσον αφορά την ουσία της υπόθεσης, συνεχίζεται η έρευνα της Εισαγγελίας Ανηλίκων για τις καταγγελίες που αφορούν πράξεις στελεχών της Κιβωτού σε βάρος παιδιών, χωρίς να έχει απαγγελθεί ακόμα καμία κατηγορία.

        Καλλιγάς Κ. Ανδρέας

καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Γεια σου Αντρεα!Συγχαρητηρια που υποστηριζεις τον παπα Αντωνη.Μπραβο!Ο παπα Αντωνης τους πειραξε.Οι αλλοι δεν κλεβουν.Ο παπας εκανε και ενα τεραστιο φιλανθρωπικο εργο.Τοσα χρονια που ειχε δημιουργηθει η κιβωτος απο το 1998 δεν τον ελεγχε κανεις.Και οταν πηγαινε κανενας πολιτικος η μη εκει για επιθεωρηση τα εβρισκε ολα ωραια και καλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...