Πατήρ Αντώνιος : Απαράδεκτες και παράνομες οι κινησεις της πολιτείας .

Πατήρ Αντώνιος : Απαράδεκτες και παράνομες οι κινήσεις της πολιτείας .

Απαράδεκτη η  απομάκρυνση του πατρός Αντωνίου από όλες τις δομές της «Κιβωτού»

Το αβυσσαλέο της επίσημης ελληνικής εκκλησίας για το έργο της «Κιβωτού» συνάντησε την εκλογική αγωνία όλων , οι οποίοι με ένα εγκάθετο ΔΣ, πρόεδρος του οποίου είναι μία κυρία εφοπλιστής, χωρίς καμία προειδοποίηση, παράνομα και αυθαίρετα κλείδωσαν και πέταξαν κυριολεκτικά στον δρόμο την οικογένεια του πατρός Αντωνίου, ο οποίος επιστρεφοντας από ραντεβού δεν μπόρεσε να μπει καν στο γραφείο του,  έχουν αλλάξει τις κλειδαριές και η οικογένεια δεν μπόρεσε ούτε τα πράγματά της να πάρει. 

Παραβιάστηκαν θεμελιώδεις αρχές του εμπορικού – αστικού  δικαίου , την  αλλαγη  Δ.Σ. αποφασίζουν και εκτελούν τα θεσμοθετημένα πρόσωπα του νομικού προσώπου και σε ορισμένες περιπτώσεις όπως και σε ΜΚΟ  το πρωτοδικείο της έδρας που ανηκει το νομικό πρόσωπο με συγκεκριμένες νομικές διαδικασίες .και ποτέ αναρμόδια όργανα της πολιτείας  – υπουργεία  .

Είναι παράνομο! θα πρέπει να γίνει, ότι προβλέπει ο νόμος.  και θα πρέπει να υποβληθεί και έγκληση για συγκεκριμένα αδικήματα.

Βιώνουμε μία κατάσταση πλήρους κατάχρησης του κράτους δικαίου, ευθείας παραβίασης του τεκμηρίου αθωότητας,παρατεταμένης κατάστασης ανθρωποφαγίας για έναν άνθρωπο, που έχει δηλώσει ευθύς εξαρχής ότι είναι αθώος και μέχρι σήμερα δεν του έχει απαγγελθεί καμία  επίσημη κατηγορία ,  η πρόσκληση εισαγγελέα ,  που σίγουρα οι εντεταλμένοι- κομματικοί  νομοδιδάσκαλοι !!  είναι θέμα χρόνου να σχεδιάσουν – ανακαλύψουν  εκτελέσουν .με την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέων – αρχιεπισκοπής – καναλαρχών – δημοσιογράφων και αυτόκλητων δικαστών του καναπέ .

            Καλλιγάς Κ. Ανδρέας
   Καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας   



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...