Πατρών – Πύργου: Μακελειό με δύο νεκρούς στην εθνική μας καρμανιόλα στη Ν. Μανωλάδα – εικόνες που σοκάρουν

Η Βουπρασία θρηνεί ξανά, για τη νέα θυσία στην Πατρών – Πύργου. Δύο παλικάρια χάθηκαν πρόωρα και άδικα σε ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα, το βράδυ της Κυριακής.

Στο ύψος της διασταύρωσης Ν. Μανωλάδας, το αυτοκίνητο που επέβαιναν και είχε κατεύθυνση προς Πύργο, συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με αντιθέτως κινούμενο όχημα και στη συνέχεια με μια νταλίκα και ένα φορτηγό. Ο θάνατος τους μέσα στην άμορφη μάζα σιδερικών ήταν ακαριαίος.

Στο ένα από τα δύο φορτηγά οχήματα επέβαινε μια γυναίκα που τραυματίστηκε από τη σύγκρουση και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Νεκροί είναι ο Νίκος Γιαννόπουλος 25 ετών από τη Βάρδα και ο Γιάννης Βαλογιάννης 28 ετών από την Μανωλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βαλογιάννης, νωρίτερα είχε βαφτίσει την κόρη του στο χωριό του και είναι απίστευτο αυτό που είχε γράψει η μοίρα λίγες ώρες αργότερα για την οικογένεια.

Ο Νίκος Γιαννόπουλος με το θάνατο του βύθισε ακόμα πιο πολύ στο πένθος την οικογένεια του, που είδε και το δεύτερο παιδί της να χάνεται στον Μολώχ της ασφάλτου. Πριν από περίπου δύο χρόνια, στις 19 Μαΐου 2018, είχε σκοτωθεί σε τροχαίο στον Μπράλο ο αδερφός του Κώστας. Ήταν τότε μια τραγωδία που και πάλι είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Η συντακτική ομάδα του ilialive.gr εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια.

Σε θέση μάχης για το συλλαλητήριο της Τετάρτης

Τραγική είναι η κατάσταση που διαμορφώνεται ενόψει και του συλλαλητηρίου της Τετάρτης στο Βουπράσιο για την Πατρών – Πύργου. Τα δυσάρεστα νέα έγιναν γρήγορα γνωστά και δύο από τους δημάρχους που πρωτοστατούν στην κινητοποίηση αυτή τοποθετήθηκαν μέσα από δημόσιες αναρτήσεις τους στα social media.

“Αγανάκτηση, αιδώς για όσους με την διγλωσσία τους, τους μικροπολιτικούς ελιγμούς τους στηρίζουν την συνέχιση ανθρωποθυσιών στο δρόμο του θανάτου ΠΑΤΡΑ – ΠΥΡΓΟΣ.
Ξεσηκωθείτε, δύο νέα παιδιά τα θύματα του μήνα, απόψε στη Ν Μανωλάδα” ανέφερε ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος.

“Και τώρα τι να πουν οι αρμόδιοι. Περιμένουμε την απάντηση των Βρυξελλών!!!!!!Οι δήμαρχοι που ήθελαν να βγάλουμε ανακοίνωση για τα επιτυχή αποτελέσματα, πως θα απαντήσουν στις οικογένειες των βλασταριών. Οι βουλευτές που δίνουν με ανακοινώσεις, λύσεις κάθε μέρα για όλα τα ζητήματα. Έχει πάρει πλέον χαμπάρι ο λαός, το ρόλο ενός εκάστου” έγραψε ο δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος.

Δείτε video από το τρομερό αυτό τροχαίο δυστύχημα:

Δείτε φωτογραφίες:

troxaio manolada 2
troxaio manolada 3a
troxaio manolada 4
troxaio manolada 5a
troxaio manolada 6
troxaio manolada 7
troxaio manolada 8
troxaio manolada 9
troxaio manolada 10
troxaio manolada 11
troxaio manolada 12
troxaio manolada 13

ilialive.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...