Πείτε τον πόνο σας και θα… γίνει παράσταση!

Πείτε τον πόνο σας και θα... γίνει παράσταση!
Αληθινές ιστορίες χωρισμών στη σκηνή. Όποιος ενδιαφέρεται ας απευθυνθεί στον Βασίλη Μυριανθόπουλο και την Ομάδα Δράσις.
Ο Βασίλης Μυριανθόπουλος και η Ομάδα Δράσις (επανενώθηκαν φέτος με τα περισσότερα από τα αρχικά μέλη στη σύνθεση μετά από 15 χρόνια και ανέβασαν την κωμωδία του Φεϊντό «Μες το βρακί της», Δευτερότριτα στο Θέατρο Πειραιώς 131) έχουν ήδη ξεκινήσει τα «μαγειρέματα» για την επόμενη σεζόν.

Λογικό είναι να ξεκινήσουν νωρίς – νωρίς αφού το επόμενο θεατρικό τους έργο θα βασίζεται σε πραγματικές ιστορίες χωρισμών.

Η ομάδα «Δράσις» και ο σκηνοθέτης συλλέγουν αληθινές εμπειρίες, ιστορίες μικρές, μεγάλες, δραματικές ή αστείες δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να πει τη δική του ιστορία χωρισμού και να επιλεγεί για να συμμετέχει σε μια θεατρική παράσταση με την τεχνική του Crowd-Sourcing.

Όποιος ενδιαφέρεται να πει… τον πόνο του μπορεί να στείλει την ιστορία του στο http://www.vassilismyrianthopoulos.com/story από 14 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια θα έχει τη δυνατότητα να εμπλακεί στη δημιουργία της παράστασης «Χωρισμός: τέχνη ή τεχνική» που θα ανέβει σε θεατρική αίθουσα στις 14/11/14 σε χώρο που ακόμη αναζητείται…

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...