Πεντάσφαιρος ο Ναυπακτιακός….εύκολη πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου

ΑΛΙΚΑΡΝΑΙΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 0

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ 5

Επιβλητική νίκη- πρόκριση  του Ναυπακτιακού Αστέρα στον  Άγιο Θωμά επί του τοπικού Αλικαρναϊκού  με ευρύ 0-5. Η ομάδα  της Ναυπάκτου ξεκίνησε  δυνατά το παιχνίδι παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο  σε ένα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο και παρότι αγωνίστηκε με διαφορετική εντεκάδα από ότι την είδαμε στον αγώνα του Super Cup, το τεχνικό επιτελείο του Ναυπακτιακού έδωσε ευκαιρίες στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας που ανταποκρίθηκαν με το καλύτερο τρόπο με κορυφαίο εξ’ αυτών τον δύο φορές σκόρερ Σταύρο Μυτιλήνη που ανήμερα της γιορτής του πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή εμφάνιση ‘’εκτελώντας’’ και δημιουργώντας.

 Ο Ναυπακτιακός στο 8’ θα απειλήσει για πρώτη φορά την εστία  του Αλιακαρναΐκού όταν μετά από σέντρα του Καραγιάννη ο Μυτιλήνης με κεφαλιά θα στείλει τη μπάλα στο δοκάρι και άουτ. Στο 10’ ωραία ενέργεια του Καλαβρουζιώτη αλά το σουτ που θα επιχειρήσει να περάσει ελάχιστα άουτ. Το γκολ για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 16’ όταν μετά  από  κάθετη πάσα του Μυτιλήνη στον Καλαβρουζιώτη που με ωραία ενέργεια θα αποφύγει τον αντίπαλο του και θα πλασάρει εύστοχα κάνοντας το 0-1. Στη συνέχεια ο Καλαβρουζιώτης με δυνατή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έπειτα από σέντρα του Καραγιάννη θα στείλει τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 32’ νέα σέντρα του Καραγιάννη κεφαλιά του Μυτιλήνη μέσα στη μικρή περιοχή 0-2. Στο 38’ πάλι ο Μυτιλήνης θα απειλήσει για ακόμη μια φορά την εστία του Τσιλιγιάννη  με την μπάλα να σταματάει για δεύτερη φορά στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ναυπακτιακός ξεκίνησε πάλι δυνατά και έφτασε στο τρίτο γκολ με τον Καλαβρουζιώτη να κεραυνοβολεί το Τσιλιγιάννη στέλνοντας την μπάλα στο ‘’γάμα΄΄ της εστίας του. Οι φιλοξενούμενοι  απείλησαν πάλι με τον Καραγιάννη στο 65’ που από θέση τετ α τετ πλάσαρε άουτ. Στο 72’ μετά από ωραία ενέργεια του Δημόπουλου ο Μυτιλήνης θα πάρει τη μπάλα και με συρτό διαγώνιο σουτ θα στείλει τη μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 0-4 και πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανοίγοντας λογαριασμό με την νέα του ομάδα. Στο 79’ ο Ναυπακτιακός θα κερδίσει πέναλτι μετά από ανατροπή πάνω στον Καλαβρουζιώτη, εκτέλεση που θα αναλάβει ο ίδιος και θα πραγματοποιήσει το  τελικό 0-5. Στη συνέχεια και στο 85’ ο Χολέβας θα προσπαθήσει να ‘’κρεμάσει’’ τον Τσιλιγιάννη αλλά η μπάλα θα περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι θα φτάσουν κοντά στο γκολ της τιμής με τον Πετσίνη να κάνει δύο πολύ καλές αποκρούσεις πρώτα σε σούτ Παπαδόπουλου και στη συνέχεια του Παπασπύρου.

Για το Ναυπακτιακό διακρίθηκαν οι Μυτιλήνης , Καλαβρουζιώτης , Δημόπουλος, Πέκεζ και  Θεοχάρης.

Το φιλμ του αγώνα:

8’ Σέντρα Καραγιάννη κεφαλιά από τον  Μυτιλήνη η μπάλα στο δοκάρι και άουτ.

10’ Ωραία ενέργεια Καλαβρουζιώτη η μπάλα περνάει δίπλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Τσιλιγιάννη και άουτ.

16’Γκοοολ Κάθετη πάσα του Μυτιλήνη στο Καλαβρουζιώτη που με ωραία ενέργεια περνά τον αντίπαλο του και πλασάρει εύστοχα κάνοντας το 0-1.

25’ Σέντρα του Καραγιάννη δυνατή κεφαλιά του   Καλαβρουζιώτης από το ύψος του πέναλτι η μπάλα λίγο άουτ .

32’ Γκοοολ Σέντρα του Καραγιάννη κεφαλιά από τη μικρή περιοχή του Μυτιλήνη η μπάλα στα δίκτυα.

38’ Σέντρα του Ζαΐμη κεφαλιά του Μυτιλήνη η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι.

51’ Γκοοοολ Ο Χολέβας στρώνει τη μπάλα στο Καλαβρουζιώτη μονοκόμματο δυνατό σου η μπάλα στο ‘’Γάμα’’ της εστίας του Τσιλιγιάννη 0-3.

65’ Τετ α τετ Καραγιάννη η μπάλα άουτ

72’ Γκοοολ Ωραία ενέργεια του Δημόπουλου ο Μυτιλήνης πήρε ωραία τη μπάλα και με συρτό διαγώνιο σουτ έκανε το 0-4.

79’ Κόρνερ Καραγιάννη ανατροπή του Καλαβρουζιώτη με παρατεταμένο τράβηγμα από τον αντίπαλο του πέναλτι,   την εκτέλεση αναλαμβάνει Καλαβρουζιώτης και κάνει το 0-5.

85’ Κάθετη πάσα του Θεοχάρη ο Χολέβας σε θέση τετ α τετ προσπάθησε να κρεμάσει τον τερματοφύλακα η μπάλα άουτ.

90’ Σούτ του Παπαδόπουλου απέκρουσε εντυπωσιακά ο Πετσίνης νέο σουτ ο Παπασπύρος νέα απόκρουση του Πετσίνη.

 

Αλικαρναϊκός Αγίου Θωμά: Τσιλιγιάννης, Μαρκουτσάς, Τσαλαφούτας, Κάκκος, Ζέρβας, Σαρτζής, Σκαρλάτος(46’ Κατσαβοχρήστος), Κέσκος(78’ Γρίβας), Παπασπύρος, Παπανικολάου(57’ Καρακώστας) , Παπαδόπουλος.

Ναυπακτιακός: Πετσίνης , Ζαϊμης, Πέκεζ, Δημόπουλος, Σωτηρόπουλος, Θεοχάρης(Αδραχτάς Α.), Καραγιάννης, Πολονύφης, Καλαβρουζιώτης, Χολέβας, Μυτιλήνης.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...