Περπατώντας στην αυλή του, βρήκε αυτό το παράξενο αβγό. Μόλις δείτε τι βγήκε από μέσα του… θα τρελαθείτε! (Βίντεο)

αβγό

Αυτό που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο είναι πραγματικά ξεχωριστό. Πρέπει να δείτε αυτή τη στιγμή για να νιώσετε την επίδραση της φύσης. Μέσα στο μεγάλο χέρι ενός άντρα θα δείτε κάτι που μοιάζει με πολύ μεγάλο φασόλι με περίεργο σχήμα.

Καθώς βλέπετε το βίντεο, το θαύμα της ζωής ξετυλίγεται μπροστά στα ίδια σας τα μάτια. Αυτό που βλέπετε δεν είναι φασόλι, αφού από μέσα του αρχίζει να ξεπροβάλει ένα πράσινο κεφάλι. Πρόκειται για τη μοναδική στιγμή της γέννησης ενός χαμαιλέοντα!

Το βίντεο πραγματικά θα σας κόψει την ανάσα καθώς παρακολουθείτε αυτό το πλάσμα να βγαίνει σιγά σιγά από το αβγό. Κάποιοι θεατές εξέφρασαν την ανησυχία τους ότι ο άντρας που κρατά στο χέρι του τον χαμαιλέοντα θα περιορίσει το άμεσο ένστικτο του ζώου να σκαρφαλώνει και να κρατιέται σφιχτά από τα δέντρα… αλλά όχι!

Δείτε το μικρό αυτό πλασματάκι να πηγαίνει στην άγρια φύση και να γίνεται ένας εξαιρετικός κυνηγός με στερεοσκοπική όραση.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/236470-Perpatontas-sten-ayle-toy-breke-ayto-to-paraxeno-abgo-Molis-deite-ti-bgeke-apo-mesa-toy-tha-trelatheite-Binteo ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...