Πικάντικες λεπτομέρειες από τις νύχτες ακολασίας της Αντζελίνα Τζολί σε πριβέ sex club

Την ακόρεστη επιθυμία πολλών διασήμων να γευτούν τα πάντα στο σεξ, μοιράζεται και η Αντζελίνα Τζολί. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Radaronline, αυτόπτης μάρτυρας υποστηρίζει ότι μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ και της αμερικανικής σόουμπιζ, όπως η Τζολί, ο Μπραντ Πιτ, η Γκουίνεθ Πάλτροου και ο παρουσιαστής Μπιλ Μάχερ, ικανοποιούσαν τις πιο κρυφές ερωτικές τους επιθυμίες σε «καυτά» πάρτι!

Λίγους μήνες πριν γίνει γνωστή η είδηση του χωρισμού των Μπραντζελίνα, το διάσημο ζευγάρι έδωσε το «παρών» σε ένα από αυτά τα πάρτι, στα οποία οι καλεσμένοι ανταλλάσουν συντρόφους, κάνουν όργια, όμως φορούν μάσκες για να κρύψουν την ταυτότητά τους.

«H Άντζι ξεκίνησε να έρχεται μόνη» αποκάλυψε αυτόπτης μάρτυρας στο Radaronline, και συνέχισε, αποκαλύπτοντας ακόμα πιο… πιπεράτες λεπτομέρειες: «Ζήτησε από μια γυναίκα να φορέσει ένα strap-on, μια άλλη γυναίκα να την χαϊδεύει με φτερό στα γεννητικά της όργανα, ενώ εκείνη έκανε στοματικό έρωτα σε έναν άντρα!»

Περισσότερες λεπτομέρειες μας δίνει η Γκουίνεθ Πάλτροου μέσα από άρθρο της στο site της, Goop.

Η διάσημη ηθοποιός και ο σύντροφός της, παραγωγός της τηλεοπτικής σειράς Glee, Μπραντ Φάλτσουκ, υπήρξαν θαμώνες στο κλαμπ της ακολασίας.

1234

Στο site Goop έγραψε πως οι περισσότεροι επισκέπτες μένουν στα όρια του coupledom, αλλά διαπιστώνουν πως η ηδονοβλεψία προσθέτει ένα επίπεδο φαντασίας που δεν έχουν στην κρεβατοκάμαρά τους.

Οι διάσημοι πελάτες πληρώνουν για να παρακολουθήσουν «ερωτικό θέατρο», που συνήθως λαμβάνει χώρα σε έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς, αλλά θα πρέπει να περάσουν από μια αυστηρή διαδικασία ελέγχου, πριν αρχίσουν να ερωτοτροπούν με άλλους επισκέπτες. Η κάρτα για τους premier συνδρομητές κοστίζει 50.000 δολάρια και επιτρέπει την πρόσβαση σε μυστικά θεματικά δωμάτια, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...