Πικρή ήττα του ΠΑΣ στην πρεμιέρα-Παράπονα για αλλοίωση αποτελέσματος

Πικρή γεύση άφησε η εκτός έδρας ήττα του ΠΑΣ Ναυπάκτου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου  από τον Παναιτωλικό  με σκορ 73-70. Η ομάδα της Ναυπάκτου έχει παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα και συγκεκριμένα για το σφύριγμα του Α΄ διαιτητή 14΄΄ πριν τη λήξη όπου διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα οι παίκτες του Γιώργου Σταθάτου ύστερα από ένα καταπληκτικό 4ο δεκάλεπτα γύρισαν στο παιχνίδι από το -10 και προηγήθηκαν με 1 πόντο διαφορά με καλάθι του Ζησιμόπουλου κάνοντας το 70 -69. Στην τελευταία άμυνα που έπαιξαν,  σφυρίχτηκε με «καθυστέρηση χρόνου»  φάουλ στον παίκτη του Παναιτωλικού Σταμούλη, την ώρα που ο αμυνόμενος του ΠΑΣ Αλεξανδρής είχε βγάλει καθαρή άμυνα στο drive του επιτιθέμενου και είχε στην κατοχή του τη μπάλα.

Προς στιγμήν όλοι πίστεψαν ότι είχε κερδίσει φάουλ ο Αλεξανδρής που είχε πάρει το αμυντικό ριμπάουντ αλλά προς έκπληξη όλων των παραβρισκόμενων στο γήπεδο καταλογίστηκε  «ετεροχρονισμένα» αμυντικό φάουλ, στέλνοντας τον Παναιτωλικό στις βολές. Ο Σταμούλης ευστοχεί και στις 2 βολές για το 71-70. Στην επαναφορά του ΠΑΣ στο μισό γήπεδο έγινε κακή συνεργασία,  με τον Βαρελά να χάνει την μπάλα και ο Παναιτωλικός με καλάθι του Πάρδου να διαμορφώνει το 73-70 που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα μιας και ο Σταμάτης δεν ευστόχησε σε σουτ τριών πόντων στα εναπομείναντα 1,5 δευτερόλεπτα. Από τους νικητές ο Γιάννης Σταμούλης είχε 16 πόντους, ο Χρήστος Σταμούλης 15 και ο Πάρδος 13. Μεγάλο κέρδος για την ομάδα της Ναυπάκτου η συμμετοχή πολλών νεαρών παικτών με αποκάλυψη τον Μίχο που αγωνίζεται στο παιδικό τμήμα και σημείωσε 14 πόντους στην πρώτη του εμφάνιση σε επίπεδο αντρών. Πρώτος σκόρερ για τον ΠΑΣ ήταν ο Αλεξανδρής με 18 πόντους και τον ακολούθησε ο Ζησιμόπουλος 16.

Δεκάλεπτα:Α:22-17 Β:17-17 Γ:14-12 Δ:20-24

Παναιτωλικός (Σταμούλης): Αραχωβίτης 3(1), Πάρδος 13, Κουτρουμάνος 5(1), Σταμούλης Γιάννης 16(1), Μαυρομάτης 3(1), Σταμούλης Χρήστος 15(1), Τασούλης Χ. 2, Καλλιακμάνης 9, Τσάσσης 7

ΠΑΣ Ναυπάκτου (Σταθάτος): Βαφειάδης 11(1), Αλεξανδρής 18 (4), Μίχος 14, Ζαμπάρας 3(1), Σταμάτης 5, Ζησιμόπουλος 16(2), Σταθάτος Π. 2, Βαρελάς, Αναγνωστόπουλος, Κατσίκας 1, Ασβεστάς.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...