Πιπιλή: “Τι; Με τον μπαμπά του μένει ο Κασιδιάρης;…”

Πιπιλή:
«Ζωγράφισε» η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής συνέντευξης που παραχώρησε την Παρασκευή σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις με τη Χρυσή Αυγή.

«Είναι σαν τους πορτιέρηδες στα τελευταία μπουζουκομάγαζα» είπε για τους βουλευτές της ΧΑ και εξέφρασε την έκπληξή της για το γεγονός ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης μένει ακόμη στο παιδικό του δωμάτιο.

«Συγγνώμη, αλλά ο Κασιδιάρης μένει με τον μπαμπά του ακόμα; Είναι ένα θέμα που πρέπει να συζητήσουμε, αφού τον ξύπνησε ο μπαμπάς του και μένει με αυτόν, όχι με αυτές τις κοπελάρες που βλέπαμε στο lifestyle» είπε εμφατικά η βουλευτής της ΝΔ.

Παράλληλα τόνισε ότι ορισμένοι ψηφοφόροι δεν είναι άμοιροι ευθυνών καθώς είναι αδύνατο στις τοπικές κοινωνίες ιδίως να μην ήξεραν τον ποιόν τους.

«Για παράδειγμα επέλεξαν εκείνον τον ξεμαλλιάρη που τον λέω εγώ – άλλοι τον λένε Καραϊσκάκη και άλλοι Κολοκοτρώνη – και δηλώνει, ρε παιδιά, στο επάγγελμα άνεργος ηλεκτρολόγος! Δηλαδή, στο χωριό του, το Αγρίνιο, δεν τον ήξεραν τι ήταν; Δεν ήξεραν τι είναι αυτό το πράμα και πήγαν και το ψήφισαν;» πρόσθεσε.

«Είναι σαν τους πορτιέρηδες στα τελευταία μπουζουκομάγαζα που έχουν απομείνει στις εθνικές οδούς» συνέχισε η κυρία Πιπιλή και πρότεινε όλα τα κόμματα να συνεννοηθούν να φεύγουν από την αίθουσα της ολομέλειας όταν κάποιος από τους βουλευτές της ΧΑ ανεβαίνει στο βήμα όπως έκανε και η ίδια το προηγούμενο διάστημα:

«Εμείς, εδώ, πρέπει να συνεννοηθούμε όλα τα κόμματα και είχα κάνει κάτι που δεν το είχα διαφημίσει: με το που ανέβαινε στο βήμα βουλευτής της Χ.Α, δεν καταδεχόμουν να τον ακούσω. Έπαιρνα την τσαντούλα μου, έφευγα, πήγαινα στο καφενείο και μόλις τελείωνε, επέστρεφα. Αν το κάνουμε όλοι…

Ανεβαίνουν οι χρυσοκασιδιάρηδες στο βήμα. Τι πιο απλό να τον αγνοήσεις και να πας στο καφενείο; Αλλά να το κάνει όλη η Βουλή», είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε δε ότι πολλοί συνάδελφοί της χαριεντίζονταν με τους βουλευτές της ΧΑ στο καφενείο της Βουλής και ιδίως με τον Χρήστο Παππά.«Μου ερχόταν να τους πλακώσω εγώ στα χαστούκια.

Να γίνω η Κασιδιάρω εγώ, με την έννοια ότι δεν μπορείς να χαριεντίζεσαι, κύριέ μου, με τον φασίστα. Κάπνιζαν μαζί. Αγκαλίτσα» συμπλήρωσε η βουλευτής της ΝΔ.

Οσον αφορά στην επίθεση που έχει δεχθεί από τους Χρυσαυγίτες η κυρία Πιπιλή έδωσε τη δική της εξήγηση για τους λόγους που μπορεί να κρύβονταν πίσω από αυτή: «Πρώτον, διότι έχουν ένα πρόβλημα με τις γυναίκες και το είχα πει και στη Βουλή. Διότι ο ναζισμός έχει τις γυναίκες ως σκεύος ηδονής και αναπαραγωγής.

Όταν λοιπόν βλέπουν γυναίκα που ξεφεύγει από το δικό τους κανόνα, τη μισούν. Δεύτερον, γιατί είμαι ξανθιά. Διότι φαίνεται ότι δεν τους βγαίνει να βάψουν τα μαλλιά τους. Δεν ξέρω… κάτι είχαν με μένα. Δεν καταλαβαίνεις; Ποτέ δεν κάνω τέτοια πράγματα (να τους κοροϊδεύω), γιατί ξέρω ότι θα φάω την μπουνιά».

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...