Πλήθος αυτοκινήτων επισκέφθηκαν το «Safety Pit Stop» της Νέας Οδού και της Anytime

Μεγάλη προσέλευση αυτοκινήτων καταγράφηκε στο «Safety Pit Stop», που οργάνωσαν η Νέα Οδός και η Anytime τηςINTERAMERICAN κατάτο διήμερο 14 και 15 Ιουνίου στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινήτων «Σείριος», στη Μαλακάσα.

Η πρωτοβουλία των δυο εταιριών με στόχο την προαγωγή της οδικής ασφάλειας, “κέρδισε” πολλούς από τους οδηγούς που , διέσχιζαν την Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας,  και αποφάσισαν να κάνουν μια στάση στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου εξειδικευμένο προσωπικό και τεχνικοί του CAR POINT, ιδιόκτητου συνεργείου της INTERAMERICAN, προχωρούσε σε Έλεγχο Ταξιδίου 7 σημείων του αυτοκινήτου τους.

Ο έλεγχος ήταν διάρκειας περίπου 5 λεπτών και αφορούσε σε:

  • Στάθμη νερού
  • Κατάσταση μπαταρίας
  • Υγρά φρένων
  • Υγρά τιμονιού
  • Λάδι κινητήρα
  • Πίεση ελαστικών
  • Έλεγχο φώτων.

Παράλληλα, όπου ήταν αναγκαίο, οι τεχνικοί προχωρούσαν σε συμπλήρωση υγρών, λαδιών και αέρα, εντελώς δωρεάν. Με την ολοκλήρωση του ελέγχου, οι οδηγοί έπαιρναν δώρο τσάντα με ένα φαρμακείο πρώτων βοηθειών για το αυτοκίνητο και ένα καπέλο jockey. Επιπλέον, για όσα αυτοκίνητα συμμετείχαν στο Safety Pit Stop, τα Flocafe Espresso Room & Goody’s Burger House προσέφεραν 20% έκπτωση, σε όλα τα προϊόντα

Καθώς, κεντρικό ρόλο στη στρατηγική και την καθημερινή λειτουργία της Νέας Οδού, κατέχει η κοινωνική υπευθυνότητα, η εταιρία δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να αξιοποιεί, να εμπλουτίζει και να επεκτείνει τις επιτυχημένες στρατηγικές της συνεργασίες – όπως με την Interamerican- και να αποδεικνύει με πράξεις ότι είναι ο καλύτερος δυαντός συνταξιδιώτης!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...