Πλήθος κόσμου στην κοπή της Βασιλόπιτας του Ναυπακτιακού Αστέρα.Φωτο-Βίντεο


Τις πρωτοχρονιάτικης πίτες του έκοψαν οι ακαδημίες και η μεγάλη ομάδα του Ναυπακτιακού Αστέρα στο καφέ restaurant Feces στην παραλία της Ψανής το απόγευμα της Δευτέρας . Φίλαθλοι , παίκτες και διοίκηση ήταν όλοι εκεί για να ευχηθούν καλή χρονιά και καλή επιτυχία στην φετινή προσπάθεια του Ναυπακτιακού.
Η διοίκηση του Ναυπακτιακού Αστέρα τίμησε για την προσφορά του στην ομάδα τον επίτιμο πρόεδρο της ομάδας Φίλιππο Σφαέλο που μίλησε συγκινημένος ευχαριστώντας τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας για την προσπάθεια τους λέγοντας πόσο σημαντικό είναι να φορούν το χρυσό αστέρι στην καρδιά. Τιμήθηκε επίσης ο Χρήστος Παπανικολάου ένας από τους πιο πιστούς φίλους της ομάδας ο οποίος την περασμένη Κυριακή ταξίδεψε με ταξί στην Καστοριά για την αγαπημένη του ομάδα, επίσης τιμήθηκε και ο ιατρός Ζήσης Παπαζήσης ο οποίος είναι δίπλα στους παίκτες της ομάδας προσφέροντας τις υπηρεσίες τους.
Στην όμορφη εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Ναυπακτίας και υποψήφιος δήμαρχος κ. Λουκόπουλος ,ο πρώην δήμαρχος Ναυπάκτου και υποψήφιος δήμαρχος κ. Νταουσάνης , οι υποψήφιοι δήμαρχοι κ. Τσουκαλάς , κ. Γκίζας και κ. Γούλας, οι αντιδήμαρχοι κ. Σιαμαντάς και κ. Φράγκος και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Σούζας.
Η διοίκηση του Ναυπακτιακού Αστέρα ευχαρίστησε τον υποψήφιο Δήμαρχο και πρώην πρόεδρο της ομάδας κ. Τσουκαλά  ο οποίος κάλυψε τα έξοδα της σημερινής εκδήλωσης.
Τρεις ήταν οι τυχεροί ποδοσφαιριστές που μετά από κλήρωση κέρδισαν έναν φάκελο με χρηματικό ποσό και ακόμη τρεις παίκτες των ακαδημιών που κέρδισαν δώρα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...