Πλήθος κόσμου στο πάρτι της 15χρονης Μεξικάνας που έγινε viral

ΘΑ ΤΗΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΟ!

Αξέχαστα, το δίχως άλλο, θα μείνουν στην οικογένεια Ιμπάρα Γκαρσία στο βόρειο Μεξικό τα 15α γενέθλια της κόρης τους, Ρουμπί: Η οικογένεια είχε κάνει το λάθος να απευθύνει μέσω Διαδικτύου ανοικτή πρόσκληση στο πάρτι για την μεγάλη στιγμή και τελικά έφτασαν χιλιάδες.

Ρόλο έπαιξε και το ότι η πρόκληση υποσχόταν μία «μίνι υπερπαραγωγή» για τα γενέθλια που στον λατινοαμερικανικό κόσμο θεωρούνται περίπου τελετή ενηλικίωσης.

1

Στο βίντεο, ο πατέρας με μεξικάνικό καπέλο προσκαλούσε τους πάντες (κυριολεκτικά) στον πάρτι για την κόρη του (στεκόταν δίπλα του φορώντας τιάρα και λεοπάρ φόρεμα) που θα είχε ακόμη και ιπποδρομίες με χρηματικό έπαθλο.

Το πάρτι τελικά έγινε την Δευτέρα και το «παρών» είπαν χιλιάδες. Ευτυχώς, φαίνεται ότι δεν ανταποκρίθηκαν και οι 1,3 εκατομμύριο χρηστών του Facebook που είχαν (υποτίθεται) δηλώσει την πρόθεσή τους να παραστούν.

1

«Βγήκε εκτός ελέγχου… δεν σημαίνει ότι εμείς δεν θέλουμε να καλέσουμε όλο τον κόσμο, σίγουρα, όμως εδώ οι γιορτές γίνονται σε πιο τοπικό επίπεδο, δεν το αναμέναμε αυτό» είχε τονίσει προηγουμένως σε συνέντευξή του ο πατέρας της Ρούμπι.
Μετά το βίντεο, η Ρούμπι είχε γίνει στο Μεξικό διασημότητα για το πάρτι της -έχει βρεθεί για συνέντευξη στα πλατό πολλών καναλιών ενώ αεροπορική εταιρεία προσέφερε έκπτωση στους επιβάτες που θέλουν να πάνε στο πάρτι.

1

Αν και η γιορτή είχε σχεδιαστεί για 800 καλεσμένους, οι τοπικές αρχές μετέφεραν τον χώρο του πάρτι σε μια έκταση πολλών στρεμμάτων και προέβλεψαν και για την προστασία όλων των παρευρισκομένων.
Η «γιορτή της χρονιάς», όπως την αποκαλούν τα μεξικανικά ΜΜΕ, έγινε πηγή έμπνευσης μέχρι και για βιντεοπαιχνίδι με πρωταγωνίστρια μια έφηβη που τρέχει πάνω σε κόκκινο χαλί και δίνει προσκλήσεις σε όσους συναντήσει.

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...