Πλήρης Δικαίωση του Γιάννη Μπουλέ και της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας

Νίκησε ο ορθός πολιτικός λόγος – Η  λάσπη γυρίζει σε αυτούς που την χρησιμοποιούν

Με τον πιο σαφή και κατηγορηματικό τρόπο αναδείχτηκε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ότι η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας και ο επικεφαλής της Γιάννης Μπουλές  ήταν και παραμένει ο βασικός πολιτικός αντίπαλος που στοχοποιούνται κατά περιόδους για προφανείς λόγους.

Μετά από τρία χρόνια το δημοτικό συμβούλιο ανακάλεσε απόφασή του για αποστολή στον εισαγγελέα  στοιχείων για δήθεν υπερτιμολογήσεις υπέρ της εφημερίδας «Εμπρός».

  • Αποδείχτηκε ότι δεν υπήρχαν βάσιμα και τεκμηριωμένα στοιχεία για την κοστολόγηση δημοσιεύσεων στην εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ και ως εκ τούτου το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε την ανάκληση της απόφασης που είχε λάβει το 2016 και δεν είχε εφαρμοστεί λόγω απουσίας αποδεικτικών στοιχείων που να στοιχειοθετούν την κατηγορία παράνομων κοστολογήσεων σε βάρος του τέως δημάρχου Γιάννη Μπουλέ.

Τελευταία η ΑΔΚΝ και ο επικεφαλής της έχουν γίνει στόχος παραπληροφόρησης  μέσα από ανακοινώσεις, δηλώσεις και διασπορά παραπλανητικών ειδήσεων με προφανή στόχο να πληγεί η συμπαγής ενότητα και η δυναμική της παράταξης και του ίδιου του επικεφαλής της.

  • Ο Γιάννης Μπουλές ξεκαθάρισε με στοιχεία ότι η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας ουδεμία σχέση έχει με καταγγελίες και παρεμπόδιση έργων. Αντίθετα ως δημοτική αρχή αντιμετώπισε ενυπόγραφες καταγγελίες αντιδημάρχου της δημοτικής αρχής Λουκόπουλου με μοναδικό στόχο να εμποδίσει τη λειτουργία του Δήμου. Η προσπάθεια σημερινού αντιδημάρχου να συνδέσει την επώνυμη καταγγελία που έγινε για τον παραλιακό δρόμο στην Παλαιοπαναγιά με την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας είναι μέρος της εκλογικής τακτικής της δημοτικής αρχής.
  • Αναδείχτηκε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο από τον επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας Γιάννη Μπουλέ ότι ουδεμία σχέση έχουν ειδήσεις και ευφάνταστα σενάρια για υποτιθέμενες μυστικές συνεργασίες του ίδιου με την παράταξη Λουκόπουλου ή την υποψηφιότητά του με το συνδυασμό του κ. Κατσιφάρα.

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας στην εικοσαετή αυτοδιοικητική της ιστορία πορεύεται βάσει αρχών και αξιών που εκφράζονται με ορθό πολιτικό λόγο και μετουσιώνονται σε πράξεις και έργα με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον. Παρόλο που όλα αυτά τα χρόνια η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας έγινε στόχος καταγγελιών, φημολογιών και λασπολογίας παρέμεινε στο ύψος των περιστάσεων λογοδοτώντας πάντα στους δημότες με επιχειρήματα και έργα.

Από το 1998 μέχρι και σήμερα με συνέπεια και αφοσίωση υπηρετούμε αρχές που προωθούν  την πολιτική εντιμότητα και τον πολιτικό πολιτισμό με παρρησία και ορθό πολιτικό λόγο. Οι δημότες αναζητώντας την πολιτική αλήθεια μέσα από την έγκυρη και αξιόπιστη πληροφόρηση θα μας κρίνουν όλους.

Ναύπακτος 28/3/2019

Δείτε τη δευτερολογία του Γ.Μπουλέ

Δείτε τα κυριότερα σημεία της συζήτησης



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...