Πλήρωσε με τη ζωή της την εμμονή για την εμφάνισή της

Πλήρωσε με τη ζωή της την εμμονή για την εμφάνισή της

Μία μητέρα τριών παιδιών από τη Βρετανία πέθανε στο χειρουργικό τραπέζι πληρώνοντας την εμμονή της για τα κιλά της. Η γυναίκα ταξίδεψε από τη Βρετανία στην Τουρκία και συγκεκριμένα στη Σμύρνη, όπου βρίσκεται διάσημη κλινική πλαστικής χειρουργικής, που προσελκύει πλούσιες και διάσημες, προκειμένου να υποβληθεί σε λιποαναρρόφηση στην περιοχή της κοιλιάς.

Η Λία Κέμπριτζ παραπονιόταν για το πάχος στην κοιλιά της μετά την απόκτηση τριών παιδιών. Ωστόσο, ο θάνατός της προήλθε από την έγχυση λίπους στην περιοχή των γλουτών καθώς ήθελε να αποκτήσει βραζιλιάνικα οπίσθια. Όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής, η Βρετανίδα από το Λιντς έπαθε τρεις καρδιακές ανακοπές στη διάρκεια της επέμβασης με αποτέλεσμα να πεθάνει.

Ήταν 29 χρονών. Έφθασε στη Σμύρνη με τη μητέρα της για να υποβληθεί στην επέμβαση.Αυτοκίνητο την παρέλαβε από το αεροδρόμιο και τη μετέφερε στην κλινική. Το νοσηλευτικό προσωπικό ενημέρωσε τη μητέρα της για τον θάνατό της. Ο σύντροφός της συντετριμμένος πληροφορήθηκε επίσης για τις επιπλοκές που στοίχισαν τη ζωή της αγαπημένης του και απηύθυνε προειδοποιήσεις σε όποιον ενδιαφέρεται να υποβληθεί σε κοσμητική χειρουργική να το σκεφθεί καλά προτού προβεί σ’ αυτό το βήμα. Έναν μήνα μετά τον θάνατό της, η κλινική ανακοίνωσε ότι επαναλειτουργεί αν και δεν είχε ολοκληρωθεί η έρευνα για τον θάνατο της 29χρονης.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/352340-Plerose-me-te-zoe-tes-ten-emmone-gia-ten-emphanise-tes ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...