Πλήρωσε την αστοχία του ο Προμηθέας…

Ο Προμηθέας πλήρωσε την αστοχία των παικτών του  με μοιραίο παίκτη τον Νεμποτάκη που έχασε το γκολ που δεν χάνεται  στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν κατάφερε να πάρει του βαθμούς την νίκης. Η ομάδα της Γαβρολίμνης  Μπήκε δυνατά και απείλησε πρώτη την αντίπαλη εστία με σουτ του Μιχαλόπουλου στο 7’  αλλά και τετ α τετ του ίδιου μετά από πάσα του Καλαβριζιώτη  δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπαλάφα  που μπλόκαρε την μπάλα. Ο Προμηθέας είχε  τρεις ευκαιρίες να πετύχει κάποιο τέρμα τις δύο πιο σημαντικές με τον Νεμποτάκη που προαναφέραμε και τον Μιχαλόπουλου που με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και αυτή μια κλασική ευκαιρία με τον Μάκος που βγήκε σε θέση τετ α τετ αλλά ο πολύ καλός Τσακανίκας  έσωσε την ομάδα του. Το  δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε άσχημα και για τις δυο ομάδες  με την μπάλα να βρίσκετε συνεχώς στον αέρα. Πέρασαν 36’ ολόκληρα λεπτά παιχνιδιού για να δούμε την πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου που έκανε η ομάδα του Παναιτωλίου με τον Φραγγούλη που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του  και με λόμπα προσπάθησε να νικήσει τον Τσακανίκα που απογειώθηκε σώζοντας την ομάδα του. Ο Προμηθέας είχε ακόμη δυο καλές στιγμές με Νεμποτάκη και Μιχαλόπουλο αλλά δεν τα κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα Οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα για μια φάση οφ σάιντ από τον βοηθό κ. Χουλιάρα και από τον κ. Παναγιωτόπουλο για την δεύτερη κίτρινη που δεν έδωσε σε παίκτη του Παναιτωλίου. Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε η νεαρή βοηθός κ. Μιζάλου που είχε εξαιρετική παρουσία και 100% σωστές επιλογές.

 

Το φιλμ του αγώνα:

7’ Σουτ του Μιχαλόπουλου η μπάλα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

8’ Καλαβριζιώτης κάθετη πάσα στον Μιχαλόπουλο τετ α τετ μπλοκάρει ο Μπαλάφας.

16’ Σουτ του Τσιμπούκα η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι

17’ Σέντρα του Νεμποτάκη κεφαλιά του Μιχαλόπουλου η μπάλα λίγο άουτ.

35’ Σουτ Τσιμπούκα η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι

36’Μάκος τετ α τετ σώζει ο Τσακανίκας.

42’ Καλαβριζιώτης στο Νεμποτάκη  σουτ διαγώνιο από κοντινή απόσταση του δεύτερου η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

45’ Λάθος του Σαλμά το εκμεταλλεύεται ο Καλαβριζιώτης  συρτή σέντρα στον Νεμποτάκη  που χάνει αυτό που δεν χάνεται σε κενή εστία στέλνει την μπάλα άουτ.

81’  Εντυπωσιακή επέλαση του Φραγγούλη  από την μεσαία γραμμή πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με λόμπα  προσπάθησε να νικήσει τον Τσακανίκα που ήταν εκτός θέσης αλλά ο τερματοφύλακας του Προμηθέα απογειώθηκε σώζοντας την ομάδα του από βέβαιη παραβίαση.

84 Δυνατό σουτ του Νεμποτάκη αποκρούει εντυπωσιακά ο Μπαλάφας.

89’ Ατομική ενέργεια του Μιχαλόπουλου  από δεξιά επιχειρεί την σέντρα αλλά διώχνει ο Μολώνης σώζοντας την ομάδα του.

Προμηθέας: Τσακανίκας, Μπαλκούρας,Διαμαντόπουλος, Μπαλαμπάνης Γεωργίου, Νεμποτάκης, Μιχαλόπουλος, Δαδάνης, Καλαβριζιώτης, Αποστολόπουλος, Σαγάνης (72’ Τριώτης)

Ολυμπιακός Πανιτωλίου :Μπαλάφας κ. , Μπαλάφας Φ., Μπρεσιάκας, Μολώνης, Τσιμπούκας, Σαλμάς, Μάκος (63’Σερμεντζέλης), Πανταζή, Αυγέρης, Φραγγούλης, Τζαμαλής (51’Ντίνος)



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...