Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την φιέστα του Απόλλωνα Ευπαλίου.

Φιέστα με ανθρώπινο πρόσωπο στο Ευπάλιο – Προσφορά στο σύλλογο Συνανθρωποι

Έκλεισε και τυπικά μια μαγική χρονιά με την διεξαγωγή του φιλικού με την Παναχαική και την απονομή των μεταλλείων και του κυπέλλου από την ΕΠΣ Φωκίδας που μας τίμησε με την παρουσία της και την ευχαριστούμε θερμά!Παρόντες ήταν:Ο Πρόεδρος κος Κατσανάκης,ο γενικός γραμματέας κος Παπαδόπουλος,ο Αντιπρόεδρος κος Σπυρόπουλος,ο β Αντιπρόεδρος κος Παύλου.Ευχαριστούμε και την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΉ από την οποία “δανειζόμαστε”το πρώτο ρεπορτάζ.Ο Απόλλων Ευπαλίου δια μέσου του προέδρου του Γιάννη Κούγια τίμησε την ομάδα της Παναχαικής την οποία εκπροσώπησε ο πρόεδρος της κος Αποστολόπουλος Κώστας.Για την ιστορία η φιλική αναμέτρηση έληξε με νικητή 2-3 την ομάδα της Πάτρας.Ο Χρήστος Φλέγγας χρησιμοποίησε στο δεύτερο ημίχρονο όλους τους ποδοσφαιριστές αλλάζοντας όλη την ενδεκάδα έτσι ώστε στη σημερινή γιορτή να είναι όλοι παρόντες και στον αγωνιστικό χώρο.
Μείνετε συντονισμένοι έρχεται πλούσιο φωτορεπορταζ,δηλώσεις καθώς και τα γκολ και οι καλυτερες στιγμές της αναμέτρησης!

“Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 στο ημίχρονο με τα τέρματα των Φλέγγα και Ψυχογιού, όμως η Παναχαϊκή ανέτρεψε το εις βάρος της αποτέλεσμα στο δεύτερο μέρος. Στο ξεκίνημα του ημιχρόνου ο Λιμάτσι πήρε το ριμπάουντ έπειτα από απόκρουση του τερματοφύλακα του Απόλλωνα σε σουτ του Μουστακόπουλου και έκανε το 2-1. Το 2-2 ήρθε λίγα λεπτά αργότερα με εντυπωσιακό σουτ εκτός περιοχής του Τσότρα, ενώ το τελικό 2-3 διαμόρφωσε ο Καλαμπόκας με κοντινή προβολή έπειτα από σύγχυση στην άμυνα των γηπεδούχων.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι “κοκκινόμαυροι” παρατάχθηκαν με νεαρούς ποδοσφαιριστές από την Κ-20 και ουσιαστικά από την πρώτη ομάδα, αυτοί που συμμετείχαν στο φιλικό ήσαν οι Μουστακόπουλος, Πλέγας, Μασούρας, Πατάπης.

Η διοίκηση του Απόλλωνα Ευπαλίου τίμησε την Παναχαϊκή για την παρουσία της στην φιέστα του συλλόγου, με τον πρόεδρο της ομάδας κο Γιάννη Κούγια να απονείμει τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 Κώστα Αποστολόπουλο.

Η σύνθεση της Παναχαϊκής: Οικονομόπουλος, Σταθόπουλος, Πατάπης, Πλέγας, Παπαγεωργίου Γ., Μουστακόπουλος, Πατρώνης, Μασούρας, Βασιλικόπουλος, Παπαγεωργίου Β., Μακρής. Έπαιξαν και οι: Τορνιβούκας, Τσεκούρας, Καλαμπόκας, Λαζανάς, Μαχαίρας, Λιμάτσι, Τσότρας”



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...