Ποδοσφαιρικός αγώνας στο βιβλίο Γκίνες – Τρία χαμένα πέναλτι σε 11 λεπτά (Βιντεο)

Στο βιβλίο Γκίνες για τα περισσότερα χαμένα πέναλτι μέσα σε ελάχιστα λεπτά, θα μπει ο αγώνας Άστρα Τζιούρτζιου-Βιτορούλ (1-2) που έγινε τη Δευτέρα. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο, ενώ από το 31΄ έως το 42΄ ο διαιτητής καταλόγισε τρία πέναλτι, όμως κανένα δεν μετατράπηκε σε γκολ!

«Το ποδόσφαιρο είναι πάντα απρόβλεπτο. Ακριβώς τη στιγμή που νομίζεις ότι τα πράγματα γίνονται εύκολα, ξαφνικά όλα δυσκολεύουν» είπε ο θρύλος του ρουμανικού ποδοσφαίρου, Γκεόργκε Χάτζι, πρόεδρος και προπονητής της Βιτορούλ που είναι πρώτη στη βαθμολογία μετά από τρεις αγωνιστικές στα play off για την ανάδειξη του πρωταθλητή. «Έτσι είναι τα δικά μας παιχνίδια: θεαματικά, γιατί η ομάδα μας είναι νεανική και άπειρη. Στο β΄ ημίχρονο έπαιξε ένας γεννηθείς το 1997 και δύο το 1998. Μας αξίζει η πρώτη θέση, αλλά πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να γίνουμε μεγάλη ομάδα. Από κάθε αγώνα μαθαίνουμε και κάτι».

Η διακύμανση του αγώνα Άστρα-Βιτορούλ 1-2

13΄ 0-1, Αουρελιάν Τσίτσου

20΄ 0-2, Κρίστιαν Σαπουνάρου αυτογκόλ

31΄ Πέναλτι για τη Βιτορούλ! Εκτέλεσε ο Τσίτσου, απέκρουσε ο Ιλιεφ

37΄ Πέναλτι για τη Βιτορούλ! Εκτέλεσε ο Κόμαν, απέκρουσε ο Ιλιεφ

39΄ 1-2, Ντανιέλ Φλορέα

42΄ Πέναλτι για την Άστρα! Εκτέλεσε ο Φλορέα, άουτ

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/277864-Podosphairikos-agonas-sto-biblio-Gkines-Tria-chamena-penalti-se-11-lepta-Binteo ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...