Ποδοσφαιριστές, παράγοντες, διαιτητές και δημοσιογράφοι άφησαν τον αγώνα… κι έτρεχαν πανικόβλητοι έξω απ’ το γήπεδο!

Το παρακάτω ρεπορτάζ, μπορεί  να αποτελεί χιουμοριστικό περιστατικό ωστόσο αποτυπώνει τα προβλήματα και τις παραλείψεις ετών, καθώς αρκετά από τα γήπεδα των Κυκλάδων είτε είναι ακατάλληλα είτε πρόχειρα σχεδιασμένα με αρκετές βασικές ελλείψεις που δείχνουν τις συνθήκες που αγωνίζονται και προπονούνται οι αθλητές.

Φυσικά, κανείς δε μπορεί να αναφερθεί και στις τεράστιες προσπάθειες τόσο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου αλλά και της ΕΠΣ Κυκλάδων, οι οποίοι έχουν δώσει σημαντικές ανάσες στις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Μη ξεχάσουμε να αναφερθούμε στο τελευταίο φρεσκάρισμα του γηπέδου της ΕΠΣ Κυκλάδων! Φυσικά όμως τα προβλήματα δεν έχουν λυθεί όμως, το θέμα του παρκινγκ στη περιοχή είναι τεράστιο, με το μοναδικό παρκινγκ να βρίσκεται στα 150 μέτρα το οποίο χρησιμοποιείται από τους Συριανούς που αφήνουν τα οχήματα τους για να κατέβουν στο κέντρο με ΜINI BUS καθώς και από πελάτες Super Market.

Όπως μπορείτε να αντιληφθείτε, όταν επανέλθουμε στην κανονικότητα  και επιτραπεί η είσοδος σε φίλαθλο κόσμο το πρόβλημα θα διογκωθεί…

Ας αφήσουμε αυτά κι ας πάμε να δούμε, στο τι ακριβώς έγινε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε! Στο γήπεδο υπήρχαν παίκτες της Ανω Σύρου και του Παμμηλιακού καθώς και κάποιοι παράγοντες των ομάδων, δημοσιογράφοι και διαιτητές. Κι ενώ οι δύο ομάδες βρισκόντουσαν στη διαδικασία της προθέρμανσης, λίγο πριν το τοπικό derby στο Κύπελλο των Κυκλάδων, κάποιος ενημέρωσε ότι η αστυνομία κορνάρει για να απομακρυνθούν τα οχήματα που βρίσκονται έξω απο το γήπεδο. Επικράτησε ένα πανικός και μια αναμπουμπούλα, ξαφνικά παίκτες, προπονητές, διαιτητές και δημοσιογράφοι έτρεχαν να απομακρύνουν τα οχήματα τους, πριν δεχτούν κάποιο πρόστιμο απο τους αστυνομικούς.

Σίγουρα κι η αστυνομία κάνει τη δουλειά της, ωστόσο δε ξέρουμε αν μπορείτε να φανταστείτε τι θα γινόταν εφόσον ο διαιτητής σφύριζε την έναρξη του αγώνα… Τι λέτε να έκαναν οι παίκτες ενός ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος; Να άφηναν τον αγώνα, τους πάγκους και να έτρεχαν στο δρόμο για απομακρύνουν τα αυτοκίνητα;  Ή να γέμιζε μια περιοχή με ροζ χαρτάκια; Παρολα αυτά είχε γούστο του…κι αυτό, να βλέπεις παίκτες με εμφανίσεις να τρέχουν και να βρίσκονται σε κατάσταση αμόκ!

Δείτε φωτογραφικό υλικό αποκλειστικά απο το cyclades24sports.gr:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...