Ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο Μαδρίτης: Παίζω με εσωτερικό καθετήρα, ουρούσα αίμα

Σαούλ Νίγκεθ

“Έπαιξα με την υγεία μου για να φορέσω αυτή τη φανέλα”

Ο διεθνής Ισπανός μέσος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Σαούλ Νίγκεθ, προχώρησε σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην ισπανική «Mega».

Εξηγώντας τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με την υγεία του κατά τα τελευταία δύο χρόνια, μετά από χτύπημα που δέχθηκε σε ματς Champions League.

«Τα τελευταία δύο χρόνια παίζω με έναν εσωτερικό καθετήρα. Σε κάθε προπόνηση, σε κάθε ματς ουρούσα αίμα και ήταν άσχημα. Έπαιξα με την υγεία μου για να φορέσω αυτή τη φανέλα» υποστήριξε ο Σαούλ.

Χαρακτηριστικά τα προβλήματα του Σαούλ ξεκίνησαν το 2015 μετά από ένα ματς της Ατλέτικο, με αντίπαλο τη Λεβερκούζεν για το Champions League, όταν δέχθηκε ένα δυνατό χτύπημα στην αριστερή πλευρά. Υπέφερε από σπασμούς, δεν μπορούσε να κουνήσει τα χέρια του και τα πόδια του και διεκομίσθη στο νοσοκομείο, όπου οι ιατροί του τοποθέτησαν έναν εσωτερικό καθετήρα. Και έκτοτε ξεκίνησε ο εφιάλτης του Ισπανού ποδοσφαιριστή.

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/279576-Podosphairistes-tes-Atletiko-Madrites-Paizo-me-esoteriko-kathetera-oyroysa-aima ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...