Ποια θα είναι η υπερασπιστική γραμμή του Παπακωνσταντίνου

Ποια θα είναι η υπερασπιστική γραμμή του Παπακωνσταντίνου
Αυτή θα είναι η υπερασπιστική γραμμή του πρώην υπουργού Οικονομικών.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου θα επιμείνει στο κίνητρο εκείνων, που αλλοίωσαν τη λίστα σβήνοντας απ’ αυτή τα ονόματα των συγγενών του, προκειμένου να τον ενοχοποιήσουν. 

Επίσης θα εστιάσει στο ερώτημα γιατί διακόπηκε η έρευνα περί των ονομάτων στη λίστα Λαγκάρντ, όταν έφυγε από το υπουργείο Οικονομικών, αφήνοντας έτσι αιχμές για τον διάδοχό του και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.

Εξάλλου ο κ. Παπακωνσταντίνου υποστηρίζει επανειλημμένως ότι, μετά από τον ίδιο η λίστα άλλαξε πολλά χέρια.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην υπουργός Οικονομικών δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση ενώ κάνει εκ νέου λόγο για ανθρωποφαγία, η οποία ήταν εντονότερη τις πρώτες μέρες γνωστοποίησης της είδησης.

Εν τω μεταξύ συνεργάτες του κ. Παπακωνσταντίνου, που κατέθεσαν ενώπιον των οικονομικών εισαγγελέων κ.κ. Πεπόνη-Μουζακίτη, φέρονται να  έδωσαν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την αλλοίωση της επίμαχης
λίστας.

Τα ερωτήματα των εισαγγελέων περιστράφηκαν γύρω από τη μετατροπή του υλικού από CD σε USB και ποιος βρίσκεται από πίσω. Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, ρωτούσαν ποιος έδωσε την εντολή για τη διαγραφή των τριών ονομάτων των συγγενών του πρώην υπουργού.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...