Ο τράπερ διώκεται σε βαθμό πλημμελήματος για παράνομη οπλοκατοχή, παράνομη οπλοφορία και παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών

Στην άσκηση ποινικής δίωξη σε βάρος του γνωστού τράπερ Light προχώρησαν οι εισαγγελικες αρχές. Ο τράπερ διώκεται σε βαθμό πλημμελήματος για παράνομη οπλοκατοχή, παράνομη οπλοφορία και παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών.Μετά την άσκηση δίωξης ο κατηγρούμενος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.Ο τράπερ μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στη Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής επειδή φαίνεται σε βίντεο που αποκάλυψε το protothema.gr να διασκεδάζει έχοντας στη ζώνη του όπλο που φέρει τη σφραγίδα της Ελληνικής Αστυνομίας. 
Τα επίμαχα όπλα δεν έχουν βρεθεί ακόμα, ωστόσο βρέθηκαν:

  • – Σε μία BMW δική του χάπια, δύο  σακουλάκια με κάνναβη και 18.355 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν. 
  • – Σε σπίτι εντοπίστηκαν 2 φυσίγγια, 2 σφαίρες των 38 χιλιοστών, ενας φάρος αστυνομικός, ένα τσεκούρι 86 εκατοστών, ένα μαχαίρι 29 εκατοστών με λάμα 15 εκατ. 
light2

Η επιχείρηση της αστυνομίας έγινε στις 3 τα ξημερώματα λίγο μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος από το protothema.gr. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον τραγουδιστή σε γνωστό κλαμπ στο Κολωνάκι και την ώρα που ετοιμαζόταν να τραγουδήσει, τον πλησίασαν και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει στην Ασφάλεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τον τράπερ Light συνελήφθη και ο 26χρονος μάνατζερ του, σε σπίτι στην περιοχή της Εκάλης.

Ο  26χρονος ανέβασε προχθές το υλικό στα stories του Instagram και ανάμεσα στα βίντεο απο τη διασκέδαση του σε κατάμεστο κλαμπ, ανήρτησε και το συγκεκριμένο όπου διακρίνονται περασμένα στο παντελόνι του τρια όπλα. Το σύντομο βιντεάκι που προκαλεί πλήθος ερωτημάτων αναφορικά με την προέλευση των όπλων, τη γνησιότητά τους και φυσικά το πώς έφθασαν στα χέρια του, δεν παρέμεινε για πολύ στα stories του προφίλ του καθώς λίγη ώρα αργότερα από την ανάρτηση ο μουσικός φρόντισε να το διαγράψει.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του Light από την αστυνομία, δεν βρέθηκαν τα όπλα τα οποία φαίνονται στο βίντεο.  Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται αν ο μουσικός έχει σχέσεις με συμμορίες Ρομά. Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη έρευνες σε διάφορα σημεία, ενώ από τη ΓΑΔΑ έχουν περάσει για εξέταση πολλά άτομα που σχετίζονται με τον τράπερ.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι τα όπλα ήταν ψεύτικα και χρησιμοποιήθηκαν για τις ανάγκες βίντεο κλιπ στο Γκάζι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες ο Light ήταν να απολογηθεί στη Δίωξη Εκβιαστών Θεσσαλονίκης, μετά από μήνυση που του είχε κάνει άλλος τράπερ για διαρροή ροζ βίντεο.

πηγή protothema.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...