Ποιοι σταρς του Χόλιγουντ στηρίζουν την Χίλαρι (Βίντεο)

Τη στιγμή που η πολιτική αντιπαράθεση για την Προεδρία  των ΗΠΑ κορυφώνεται, οι καλλιτέχνες για άλλη μια φορά αποφάσισαν να δείξουν την συμπαράστασή τους στην Χίλαρι Κλίντον!

Το Χόλιγουντ επιστρατεύει  τους ηθοποιούς σε σκοπούς πολιτικής φύσεως, αλλά αυτή τη φορά  ο αμφιλεγόμενος Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται πως έχει σημάνει συναγερμό κίνδυνου.  Έτσι η πιο ισχυρή βιομηχανία στον πλανήτη,  που μπορεί να επηρεάσει την άποψη του κοινού όσο καμία άλλη, σηκώνει τα μανικά και στρώνεται στη δουλειά. Άλλωστε από την αρχή της προεκλογικής περιόδου, που έχει εξελιχθεί σε θρίλερ,  μεγάλα ονόματα , όπως αυτό της Μέριλ Στριπ, του Τζορτζ Κλούνεϊ, του Ρόμπερτ Ντε Νίρο ή του Στίβεν Σπλίμπεργκ έχουν ταχθεί στο πλευρό της πρώτης γυναίκας υποψήφιας για την προεδρία της Αμερικής και  με δηλώσεις τους προτρέπουν τους θαυμαστές τους να κάνουν το ίδιο για τη σωτηρία της χώρας τους, αλλά και  ολόκληρου του πλανήτη, όπως υποστηρίζουν. 

Λέγεται μάλιστα ότι η Χίλαρι έχει τόσο μεγάλο ρεύμα στους καλλιτέχνες, που αν ήταν οι μοναδικοί που ψήφιζαν η εκλογή της θα ήταν παραπάνω από βέβαιη. 

Η  κοινότητα του Βroadway, αυτή τη φορά με σύνθημα το «Stronger together» (η ισχύς εν τη ενώσει , σαν να λέμε),  δημιούργησε ένα πρόγραμμα,  που υπάρχει και σε ζωντανή ροή στο διαδίκτυο,  με στόχο να  συγκεντρωθούν  χρήματα, προκειμένου να  ενισχυθεί η προεκλογική εκστρατεία της  κυρίας Κλίντον.  Έτσι την περασμένη Δευτέρα  στο  ιστορικό θέατρο St.  James της Νέας Υόρκης,  διάσημοι αστέρες  συμμετείχαν σε ένα show, δηλώνοντας ρητά ότι οι ΗΠΑ πρέπει να επιλέξουν την  Χίλαρι. 

Η  βραδιά άνοιξε με τον Μπίλυ Κρίσταλ σε ένα ρεσιτάλ stand up comedy, για να ακολουθήσουν η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, ο Χιου Τζάκμαν, ο οποίος συμπαρέσυρε το κοινό να τραγουδήσει μαζί του, η Σιένα Μίλερ, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, ο Μάθιου Μπρόντερικ, η Αν Χάθαγουεϊ, η Τζούλια Ρόμπερτς  και η Έμιλυ Μπλαντ. Η πιο πετυχημένη στιγμή, κατά γενική ομολογία των παρισταμένων, ήταν όταν η  Έλεν Μίρεν διάβασε μια ομιλία της Ελεάνορ Ρούσβελτ.  

 

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...