Ποιος είναι ο Nickoman;

Ποιος είναι ο  Nickoman;
Και ξαφνικά σήμερα το πρωί γέμισε η Αθήνα με πορτοκαλί ανθρώπους!! Τρόμος, πανικός;, όχι καθόλου… οι Αθηναίοι γνώρισαν τον Nickoman τον πρεσβευτή του ηλεκτρονικού τουρισμού!
  Ο Nickoman ζει ανάμεσα μας, πάει στη δουλειά του, παίρνει τα μέσα μαζικής μεταφοράς, πίνει καφέ, ψωνίζει από τα μαγαζιά της πόλης μας, διασκεδάζει στα νυκτερινά μας κέντρα,… και ποια η διαφορά του με τους υπόλοιπους μας;

Είναι ο πρεσβευτής της airfasttickets.gr ! Δηλαδή; Είναι η προσωποποίηση του ηλεκτρονικού τουρισμού, γιατί ο Nickoman για τις τουριστικές υπηρεσίες που αγοράζει επισκέπτεται πάντα το airfasttickets.gr στο Ιντερνετ και αγοράζει φθηνά, αξιόπιστα, και καινοτόμα. Πάει παντού με προσφορές από την aifasttickets, σε όλη την Ελλάδα με καταπληκτικά πακέτα διακοπών, στην Ευρώπη για να γνωρίσει τα αξιοθέτα και τον πολιτισμό και εκεί ίσως καταφέρει να συναντήσει και τουςNickoman που κυκλοφορούν στο Λονδίνο και το Βερολίνο.

Ο Nickoman θα βρίσκεται από εδώ και πέρα κοντά μας, ανάμεσα μας, για να σας θυμίζει που θα βρείτε φθηνές και καλές διακοπές!

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...